Anmälan Anmälan

Abloc Winter Challenge 2019

Tidigare information från denna sida gäller inte längre. Abloc Winter Challenge i den form som först presenterades är inställt på grund av att Länsstyrelsen och Trafikverket ansåg att eventet var en tillståndspliktig cykeltävling som inte skulle beviljas tillstånd, samt att Transportstyrelsen ännu inte hunnit handlägga Ablocs överklagan. Alla anmälda deltagare har meddelats om att Abloc Winter Challenge är ersatt av ett nytt event med samma namn, vars innehåll skiljer sig från tidigare år. Detaljerna ges nedan. Sidan uppdaterades senast: 2019-12-26

Abloc Winter Challenge firar femårsjubileum med att helt byta koncept - i år blir det ingen cykeltur runt Vättern. De som anmälde sig för att cykla runt Vättern har därför erbjudits pengarna tillbaka. Istället går årets anmälningsavgift helt och hållet till ett kulinariskt matpaket bestående av tre fikabufféer serverade i naturen, en våffelbuffé, en lunchbuffé, samt en middagsbuffé. Tidpunker och koordinater för dessa är en överraskning och meddelas de anmälda deltagarna den 27:e december klockan 20:00 i receptionen på Vox Hotel.

Hur du väljer att transportera dig mellan de olika måltiderna står dig fritt, men som ett miljövänligt och hållbart alternativ föreslår vi cykel. Utöver gällande lagstiftning ber vi dig i så fall att använda dubbdäck av säkerhetsskäl.

Smaklig måltid!

Abloc

Vad ingår?
Priset för Winter Challenge 2019 är 1 595 kr och då ingår allt - goodiebags av den högre skolan där våra partners är generösa, följebil med fullt servicepaket ifall du väljer att cykla, hemkörningsgaranti i händelse av kropp- eller cykelhaveri ifall du väljer att cykla, total energiservice, fikor (totalt 3 depåer), finkaffe, våffelbuffé, lyxlunch under rundan, middag och fest på kvällen när vi är åter på hotellet. Anmälan öppnar 28:e juni och är bindande.

Nu kör vi och vi längtar efter att få skriva ytterligare ett kapitel historia tillsammans med dig! För mer info se spalten fakta, alternativt ring eller maila oss. Håll också lite koll på hemsidan samt i våra sociala medier (@abloccamps på Instagram och Abloc på Facebook) för nyheter. När du väl anmält dig kommer det att kommande löpande information via mejl, du behöver inte tänka på något, bara njuta!

Vad gäller?
För att vi alla ska få en trivsam upplevelse har vi listat några saker att tänka på.

Vi färdas på allmänna vägar och alla trafikregler gäller.
Vi respekterar våra medtrafikanter.
Allt vi tar med oss ut tar vi också med tillbaka.
Får man mekaniskt strul eller punka hoppar man in i servicebilen och löser det och blir avsläppt framför klungan. Du har fullföljt hela måltidsupplevelsen ändå.
Om du väljer att cykla ansvarar du själv för att kropp och cykel är i lämplig form.
Anmälan är bindande och det är ingen ångerrätt på idrottsevenemang. Abloc har inte möjlighet att återbetala startavgiften, kolla gärna om din försäkring täcker eventuellt återbud. Det är även ok att sälja sin startplats, ett byte kostar 150 kr och ska meddelas Abloc.

Facts

Datum
28 december

Plats
Jönköping

Startplatser
100 st, först till kvarn

Anmälningsavgift
1 595 kr.

Måltidsplatser
Avslöjas på Vox Hotel den 27:e

Färdmedel
Valfritt. Lampor, reflexer, skärmar, dubbdäck och inte minst kompislapp är obligatoriskt ifall du väljer att cykla. Packa också rejält med ombyte i en väska som vi tar med i servicebilen.

Anmälan öppnar
28 juni

Boende
Vi bor som kungligheter på Vox Hotel, bokas separat. Mer info och rabattkod kommer.

Kändisar
I en eller annan form, garanterat. Inte minst kommer vi att känna mycket under dagen.

Vad ingår?
Goodiebags av den högre skolan där våra partners är generösa, följebil med fullt servicepaket, hemkörningsgaranti i händelse av kropp- eller cykelhaveri ifall du väljer att cykla, total energiservice, 3 fikor, finkaffe, våffelbuffé, lyxlunch, middag och fest på kvällen när vi är åter på hotellet.

Frågor och funderingar
event@abloc.se

Anmälan