Anmälan Anmälan

Abloc Camp Kalmar 2.0

Kalmar är som hemma för oss. Abloc Camp Kalmar var fulltecknat och skulle ha fyllt 9 år i våras, men fick som så mycket annat skjutas på framtiden. Nu kör vi istället för första gången på sensommaren, 21-23 augusti. 40 stycken som var anmälda till vårens läger kommer att delta, vilket innebär att vi inte kommer att släppa fler platser för att hålla oss inom begränsningen på 50 personer.

Men vi vet att ni är många fler som vill cykla med oss, och därför öppnar vi nu upp Abloc Camp Kalmar 2.0. OBS! Detta är alltså ett separat event, du kommer inte träffa eller cykla ihop med deltagarna som sedan tidigare är anmälda till Abloc Camp Kalmar. Däremot har vi full förståelse för att du kanske vill cykla tillsammans med någon som är anmäld sen tidigare, och därför kommer vi vara flexibla med att flytta deltagare mellan 1.0 och 2.0 om det finns önskemål om det, så länge inget av eventen överskrider 40 deltagare.

Abloc Camp Kalmar 2.0 kommer att ha samma upplägg som Camp Kalmar, men separata samlingstider, middagar och prisutdelningar. Med andra ord innebär den där lilla tvåan i namnet allt och ingenting - det blir samma upplevelse som vanligt, men åtskiljt i tid och rum mot den andra gruppen för att undvika att samla för många människor samtidigt. Du kan välja att vara med en, två eller tre dagar, med eller utan boende.

Vi kommer att dela upp oss i 2-3 grupper beroende på dagsform.

FREDAG
Vi samlas 14:45 på Larmtorget där vi delar upp oss i 2-3 grupper, distanser mellan 60-100 km. Vi tränar på teknik och taktik och njuter av sensommaren. Bakom varje grupp finns servicebil om någon blir trött eller får punka. Det kommer att serveras en ordentlig fika utmed rundan med vacker utsikt. Efter passet är det afterbike och fri lek innan middagen.

LÖRDAG
Samling 9:45 på Larmtorget där vi delar upp oss i 2-3 grupper. En heldag på cykeln väntar med distans från 110-180 km. Vi håller ihop grupperna men släpper farten fri på några utvalda segment om man önskar vrida ur trasan. Drygt halvvägs blir det grandios fika, hembakt som alltid när det gäller Abloc. Efteråt en stunds after bike/fri lek innan det blir middag på Kalmar Slott.

SÖNDAG
Samling 9:45 på Larmtorget där vi delar upp oss i 2-3 grupper, 70-120 km. Liksom tidigare blir det finfika drygt halvvägs och chanser att spänna bågen för den som har pigga ben. När vi kommer tillbaka är det finallunch och därefter tack och adjö!

Anmälan
Anmälan öppnar 6 augusti 12:00. I anmälningsavgiften ingår:

Ledarledd cykelrunda med rutinerade instruktörer
Servicebil
Fika signerad Hasse&Maggan
Middag (fredag/lördag) eller lunch (söndag)
Goodiebag från våra samarbetspartners
Chans att vinna fina priser i klassisk Abloc-anda

Priser:
645 kr (fredag och söndag)
745 kr (lördag)
1 845 kr (alla dagar)
2 945 kr (alla dagar inklusive boende på Kalmarsund Hotell, del i dubbelrum)
3 745,00 kr (alla dagar inklusive boende på Kalmarsund Hotell, enkelrum)

Anmälan är bindande, och ingen ångerrätt gäller för idrottsevenemang. Det går bra att sälja vidare sin startplats om man skulle få förhinder, namnbyte kostar 100 kr och ska meddelas Abloc.

Covid-19
Vi följer givetvis Folkhälsomyndighetens rekommendationer, därför har vi begränsat antalet deltagare till 40 stycken. Kom ihåg att tvätta händerna ofta, och stanna hemma om du är sjuk. Vi älskar kramar, men vi får spara på dem till lite senare.

Frågor
Undrar du över något? Bara maila oss på event@abloc.se så hjälper vi till!

Facts

När?
21-23 augusti

Var?
Kalmar [Kaalmä]

Platser
40 st/dag, först till kvarn

Väder?
Vi har beställt en härlig högtrycksrygg som vi planerar parkera över Kalmarsund

För vem?
Du som tycker om att cykla landsväg med andra, eller vill lära dig

Vad skiljer mot Abloc Camp Kalmar?
Å ena sidan inte så mycket, å andra sidan allt - schemat är samma, men förskjutet och åtskiljt. Abloc Camp Kalmar 2.0 är helt enkelt ett separat event.

Anmälan öppnar
2020-08-06 12:00

Vad ingår?
Ledarledd cykelrunda med rutinerade instruktörer, servicebil, fika signerad Hasse&Maggan, middag (fredag/lördag) eller lunch (söndag), goodiebag från våra samarbetspartners, chans att vinna fina priser i klassisk Abloc-anda

Priser
Se länken nedan:

Anmälan

Partners