Anmälan Anmälan

Abloc Winter Challenge 2023

Det är äntligen dags för vinterns längsta fikatur igen! Varmt välkomna till Jönköping för en utmaning långt utöver det vanliga, driven av lika delar kärlek och kolakakor.

En riktig vinterklassiker som vi nu kör för sjunde året. För andra gången körs Abloc Winter Challenge i januari, med förhoppning om att det ska kännas lite mindre stressigt mellan jul och nyår och vara ännu större chans för riktig vinter.

Abloc Winter Challenge består av 5 matstopp: second breakfast på Småländska höglandet, våffelbuffé i Högmåla bygdegård, mellis i Västra Harg, en sen lunch med vita dukar och levande ljus på Startby Hotell i Vadstena, och en nattamacka Adelöv.

Ingo ifrån Vista Gårdrosteri är återigen ambulerande kafé och serverar nyrostat kaffe med kärlek på fantastiska platser.
Mellan all god mat njuter vi av den vackra naturen som den här delen av Sverige har att erbjuda, och kontrasterna från höglandet till Östgötaslätten och Bauerskogen är stora. Med andra ord rundar vi nuförtiden Sommen, vilket innebär lite fler höjdmeter och betydligt vackrare vyer än de fyra första upplagorna. Mer om rundan kan du läsa här.

Vi delar in oss i grupper efter dagsform, där den första (och snyggaste) ger sig iväg vid 5-tiden på morgonen. Grupperna håller sedan ihop under hela dagen och tar sig an utmaningen tillsammans.

Vad ingår?
Priset för Winter Challenge 2022 är 1 945 kr (EarlyBirdpris fram till Lucia för 1595kr) och då ingår allt - goodiebags av den högre skolan där våra partners är generösa, följebil med fullt servicepaket, hemkörningsgaranti i händelse av kropp- eller cykelhaveri, total energiservice, fikor (totalt 3 depåer), finkaffe ifrån Vista Gårdrosteri, våffelbuffé, lyxlunch under rundan, middagsfest på kvällen när vi är åter på VOX hotell i Jönköping. Och lägg därtill våra coachande guider som har stor erfarenhet av vintercykling och ser till att det blir god stämning i gruppen.

Vox Hotel
Det är här vi bor, sover, äter och duschar. Vår bas helt enkelt. Mitt i stan med 200 meter till start och mål. Du bokar enkelt via voxhotel.se och väl där anger du koden ”AWC2023” så är priserna förmånliga. Notera att priserna är per rum och natt, alltså kan du bo 2 personer på ett rum och kostnaden blir hälften, totalt inklusive frukost oxå. Boka och glöm inte koden, då får du bästa pris!

Nu kör vi och vi längtar efter att få skriva ytterligare ett kapitel historia tillsammans med dig!
För mer info se spalten fakta, alternativt ring eller maila oss. Håll också lite koll på hemsidan samt i våra sociala medier (@abloccamps på Instagram och Abloc på Facebook) för nyheter. När du väl anmält dig kommer det att kommande löpande information via mejl, du behöver inte tänka på något, bara njuta!

Kör du din femte upplaga av Winter Challenge? Då ingår även en Abloc Winter Challenge Serial Badass-väst värde ca 900 kr.

Vad gäller?
För att vi alla ska få en trivsam upplevelse har vi listat några saker att tänka på.

Vi färdas på allmänna vägar och alla trafikregler gäller.
Vi respekterar våra medtrafikanter och medmänniskor.
Allt vi tar med oss ut tar vi också med tillbaka.
Får man mekaniskt strul eller punka hoppar man in i servicebilen och löser det och blir avsläppt framför klungan. Du har fullföljt hela måltidsupplevelsen ändå.
Du ansvarar själv för att kropp och cykel är i lämplig form.
Avbokning gäller fram till 10 dagar innan eventet, senast den 18/1 och då betalas 80% av anmälningsavgiften tillbaka. Abloc har inte möjlighet att återbetala hela startavgiften, kolla gärna om din försäkring täcker eventuellt återbud.
Det är även ok att sälja sin startplats, ett byte kostar 150 kr och ska meddelas Abloc.

Hoppas vi ses!

Facts

Datum
28 januari

Plats
Jönköping

Boende
VOX Hotell

Startplatser
50 st, först till kvarn

Distans
Långt (ca 315 km)

Höjdmeter
Många

Leenden
Ännu fler än höjdmeter

Underlag
Mestadels asfalt, men även en del magiska grusvägar

Väder
Högst troligt

Vad ingår?
Goodiebags av den högre skolan där våra partners är generösa, följebil med fullt servicepaket, hemkörningsgaranti i händelse av kropp- eller cykelhaveri ifall du väljer att cykla, total energiservice, 3 fikor, finkaffe, våffelbuffé, lyxlunch, middag på VOX Hotell efter målgång.

Obligatoriskt
Dubbdäck, skärmar + kompislapp, reflexer, fram- och baklyse, kläder efter väder och en väska med ombyte som du lägger i servicebilen

Frågor och funderingar
event@abloc.se

Anmälan öppnar
Första advent, 27 november 18:00

Pris
Ordinarie pris 1945kr - Early bird pris 1595kr, gäller till Lucia den 13/12.

Anmälan