Anmälan Anmälan

Abloc Winter Challenge 2022

Äntligen!

Vinterns längsta fikatur är tillbaka! Välkomna till Jönköping för en utmaning långt utöver det vanliga, driven av lika delar kärlek och kolakakor.

För första gången körs Abloc Winter Challenge i januari, med förhoppning om att det ska kännas lite mindre stressigt mellan jul och nyår. I övrigt är det mesta en favorit i repris från 2019. Abloc Winter Challenge består av 5 matstopp: second breakfast på Småländska höglandet, våffelbuffé i Högmåla bygdegård, mellis i Västra Harg, en sen lunch med vita dukar och levande ljus på Startby Hotell i Vadstena, och en nattamacka Adelöv.

Mellan all god mat njuter vi av den vackra naturen som den här delen av Sverige har att erbjuda, och kontrasterna från höglandet till Östgötaslätten och Bauerskogen är stora. Med andra ord rundar vi nuförtiden Sommen, vilket innebär lite fler höjdmeter och betydligt vackrare vyer än de fyra första upplagorna. Mer om rundan kan du läsa här.

Vi delar in oss i grupper efter dagsform, där den första (och snyggaste) ger sig iväg vid 5-tiden på morgonen. Grupperna håller sedan ihop under hela dagen och tar sig an utmaningen tillsammans.

Vad ingår?
Priset för Winter Challenge 2022 är 1 945 kr och då ingår allt - goodiebags av den högre skolan där våra partners är generösa, följebil med fullt servicepaket, hemkörningsgaranti i händelse av kropp- eller cykelhaveri, total energiservice, fikor (totalt 3 depåer), finkaffe, våffelbuffé, lyxlunch under rundan, middagsfest på kvällen när vi är åter på Stora Hotellet i Jönköping.

Boende på Elite Stora Hotellet köps till och bokas via Tickset när anmälan öppnar.

Nu kör vi och vi längtar efter att få skriva ytterligare ett kapitel historia tillsammans med dig! För mer info se spalten fakta, alternativt ring eller maila oss. Håll också lite koll på hemsidan samt i våra sociala medier (@abloccamps på Instagram och Abloc på Facebook) för nyheter. När du väl anmält dig kommer det att kommande löpande information via mejl, du behöver inte tänka på något, bara njuta!

Kör du din femte upplaga av Winter Challenge? Då ingår även en Abloc Winter Challenge Serial Badass-väst värde ca 900 kr.

Vad gäller?
För att vi alla ska få en trivsam upplevelse har vi listat några saker att tänka på.

Vi färdas på allmänna vägar och alla trafikregler gäller.
Vi respekterar våra medtrafikanter och medmänniskor.
Vi följer gällande rekommendationer från Folkhälsomyndigheten.
Allt vi tar med oss ut tar vi också med tillbaka.
Får man mekaniskt strul eller punka hoppar man in i servicebilen och löser det och blir avsläppt framför klungan. Du har fullföljt hela måltidsupplevelsen ändå.
Du ansvarar själv för att kropp och cykel är i lämplig form.
Anmälan är bindande och det är ingen ångerrätt på idrottsevenemang. Abloc har inte möjlighet att återbetala startavgiften, kolla gärna om din försäkring täcker eventuellt återbud. Det är även ok att sälja sin startplats, ett byte kostar 150 kr och ska meddelas Abloc. Om gällande restriktioner ändras på ett sådant sätt att eventet inte kan genomföras kommer vi att erbjuda startplatsen tillgodo till ett kommande år eller 80 % av anmälningsavgiften tillbaka.

Anmälan är bindande.

Hoppas vi ses!

Facts

Datum
22 januari

Plats
Jönköping

Boende
Elite Stora Hotellet

Startplatser
100 st, först till kvarn

Distans
Långt (ca 315 km)

Höjdmeter
Många

Leenden
Ännu fler än höjdmeter

Underlag
Mestadels asfalt, men även en del magiska grusvägar

Väder
Högst troligt

Vad ingår?
Goodiebags av den högre skolan där våra partners är generösa, följebil med fullt servicepaket, hemkörningsgaranti i händelse av kropp- eller cykelhaveri ifall du väljer att cykla, total energiservice, 3 fikor, finkaffe, våffelbuffé, lyxlunch, middag och distanserad fest på kvällen när vi är åter på hotellet.

Obligatoriskt
Dubbdäck, skärmar + kompislapp, reflexer, fram- och baklyse, kläder efter väder och en väska med ombyte som du lägger i servicebilen

Frågor och funderingar
event@abloc.se

Anmälan öppnar
24 oktober 18:00

Anmälan