Anmälan Anmälan

Team Mustasch Halvvättern 2022

Snart är det dags för andra året av Team Mustasch Halvvättern!

Team Mustasch är ett Abloc-initiativ tillsammans med Bianchi, Craft, Ramudden, Skoda/Atteviks, Vätternrundan, Wahoo och Thule, där vi cyklar snabbt, snyggt och säkert för att uppmärksamma forskningen mot prostatacancer. Det vill vi fortsätta med på Halvvättern, och siktar på en tid runt 4 timmar.

Till skillnad från den snabbaste Team Mustasch-gruppen på Vättern där 10 lyckliga blir utvalda och får åka så handlar det här om att köpa en plats, men på köpet får du mycket.

Vi har två paket att välja på:

Team Mustasch Full Kit

I paketet ingår:

  • Startplats på Halvvättern ca 08:00 söndagen den 12/6.
  • Tillgång till 5st cyklande coacher under loppet med målet att cykla snabbt, snyggt och säkert för att uppmärksamma forskningen mot prostatacancer. Tidsmålet är sekundärt men är satt till cykla Halvvättern på under 4 timmar och 15 minuter tillsammans med gruppen.
  • Upptaktsträff i Motala på söndagen den 12/6 gemensamt informationsmöte, pepptalk och snacks.
  • Tillgång till vårt energipaket ifrån bland annat Vitargo vid start.
  • 20% rabatt på ordinarie pris på våra två träningshelger Abloc Camp Kalmar 22-24/4 och Abloc Camp Båstad 20-22/5
  • Medlemskap till vår grupp Team Mustasch på Facebook där vi delar med oss av inspiration och tips under säsongen.
  • Specialerbjudande ifrån våra samarbetspartners
  • Speciellt framtagen klädkollektion ihop med Craft innehållande: tröja, byxa, väst, armvärmare, keps, strumpor och t-shirt. (Värde 4900kr).

Pris: 4695kr

Team Mustasch Jersey and Bibs

  • Samma som ovan men endast Team Mustasch cykeltröja och bib-shorts till ett värde av 2600kr.

Pris: 3495kr

Alla är välkomna att vara med, det gäller bara att vara snabb att anmäla sig och norpa åt sig någon av de 25 tillgängliga platserna. Utöver dem kommer 5 rutinerade draglok se till att vi håller schemat. Målet för den här gruppen är att komma i mål med så många som möjligt.

Det viktigaste av allt. Du är med och gör skillnad för den goda saken i kampen mot cancer och i detta fall med fokus på prostatacancer. När du bokat startplats kommer det att komma löpande information om vad som gäller framöver. Bland annat kommer vi vilja ha dina storlekar för vår klädorder. Men återigen, det viktigaste av allt, du är med och gör skillnad i kampen mot cancer. Eftersom det ingår kläder i personlig storlek är anmälan bindande utan ångerrätt.

Starten för gruppen kommer att vara vid åttatiden. Vi kommer att rulla på jämnt och säkert så att vi får in så många som vill och kan cykla Halvvättern på 4h tillsammans, det garanterar vi så länge inget väldigt extraordinärt inträffar.

Som sagt, häng med på en utmaning för livet! Varmt välkommen och är det minsta fråga är det bara att du hör av dig. Tack för att du gör skillnad.

Frågor? Maila event@abloc.se.

Anmälan öppnar på tisdag 1 februari 18:00!

Facts

Datum
Söndag 12 juni

Starttid
08:00

Viktigast av allt
Insamlingen såklart!

Anmälan öppnar
Tisdag 1/2 18:00

Anmälan stänger
Söndag 20/2

Antal platser
25

Anmälan