Anmälan

Team Mustasch 9-timmars 2020

Team Mustasch - 9 timmars

I år firar Team Mustasch femårsjubileum, och 9-timmarsgruppen fyller tre. Mycket att fira, med andra ord!

Team Mustasch är ett Abloc-initiativ tillsammans med Bianchi, Craft och Thule, där vi cyklar snabbt och snyggt runt Vättern för att uppmärksamma forskningen mot prostatacancer. I den allra snabbaste gruppen får man ansöka om en plats - 9-timmarsgruppen är öppen för alla, så länge man är snabb att anmäla sig!

Målet för den här gruppen är att komma i mål med så många som möjligt på en tid runt 9 timmar, om det blir någon minut mer eller mindre spelar ingen roll. 2018 var det många pigga ben och 26 av 31 åkare rullade in tillsammans på 8:23, förra året fick vi in hela 35 av 40 startande på 8:30. Till i år är ju banan aningen längre, men vi ställer ändå in siktet på 9 timmar - det viktiga är att vi cyklar snyggt och säkert, och har fantastiskt roligt längs vägen!

Totalt står det 30 platser till buds och det är först till kvarn som gäller. Till skillnad från Team Mustasch där 15 lyckliga blir utvalda och får åka så handlar det här om att köpa en plats, men på köpet får du mycket. I priset ingår startplats och ett komplett Team Mustasch kit (bestående av tröja, bib-shorts, väst, armvärmare, underställ, keps och strumpor), redan där har vi överskridit kostnaden, 5 000 kr. Som medlem i Team Mustasch har du också 30 % rabatt på ordinarie pris på Abloc Camp Båstad.

Men, det viktigaste av allt. Du är med och gör skillnad för den goda saken i kampen mot cancer och i detta fall med fokus på prostatacancer. När du bokat startplats kommer det att komma löpande information om vad som gäller framöver. Bland annat kommer vi vilja ha dina storlekar för vår klädorder. Men återigen, det viktigaste av allt, du är med och gör skillnad i kampen mot cancer. Eftersom det ingår kläder i personlig storlek är anmälan bindande utan ångerrätt.

Starten för gruppen kommer att vara 04:36. Vi kommer att rulla på lugnt, jämnt och säkert så att vi får in så många som vill och kan cykla Vättern på 9 timmar tillsammans, det garanterar vi så länge inget väldigt extraordinärt inträffar. Abloc kommer att bidra med fem erfarna ledare som coachar gruppen runt sjön.

Vi kommer att träffas på eftermiddagen/kvällen den 12:e i Bianchis monter för gemensamt informationsmöte, pepptalk och snacks, det blir kul.

Som sagt, häng med på en utmaning för livet! Varmt välkommen och är det minsta fråga är det bara att du hör av dig. Tack för att du gör skillnad.

Frågor? Maila event@abloc.se. Anmälan öppnar 9 februari klockan 18:00.

Facts

Datum
13 juni

Platser
30 st, först till kvarn

Starttid
04:36

Målgång
ca 9 timmar senare

Måltid
Eftersom Abloc står bakom kan ni räkna med fika!

Pris
5000 kr, då ingår startplats, kläder, mat och ledare

Anmälan öppnar
9 februari 18:00

Viktigast av allt
Insamlingen såklart!

Anmälan

Partners