Om oss, Abloc.

Vi drivs av passion

Helt enkelt saker som vi tycker om. Svårare än så är det egentligen inte. Vi älskar oxå att inspirera och få andra att uppleva saker tillsammans med oss. Vi summerar det vi gör med;

Abloc utforskar det aktiva livet nära naturen i kraften av ett sportsligt utövande, individuellt och tillsammans med vänner.

På cykelspråk är Abloc en cykelterm som enkelt beskrivs som en lyckad soloutbrytning. Du reagerar på instinkt eller på iskall taktik i klungan och attackerar vid absolut rätt tillfälle. Lämnar gruppen bakom, borrar och borrar och tittar inte bakåt. Du är loss och ingen klarar att följa. Plötsligt når du mållinjen. Innan dess har du lagt kragen till rätta och sträckt händerna i luften Du har gått eller cyklat Abloc. En seger värd att fira.

Det handlar om att förflytta gränser, sina egna och andras och helst – tillsammans.

För oss handlar Abloc om att våga. Våga tro på en instinkt. Det handlar om att förflytta gränser, sina egna och andras och helst – tillsammans.

Vi vill uppmuntra och inspirera andra. Helt enkelt skapa förutsättningar och händelser som inspirerar till ett aktivare liv ofta med cykeln som redskap. En sak till. Allt utifrån individuella förutsättningar, då blir tillsammans ännu roligare.

Abloc är alltid öppna och mottagliga för initiativ, idéer och sådant som till en början kan ses som galenskap. Det är ofta då det blir ganska kul. Hör gärna av dig så förverkligar vi det tillsammans.

Ablocs bakgrund och nuvarnade närvaro är starkt kopplad till cykel. Vi tror inte det stannar där.

Känn dig alltid varmt välkommen att dela resan med oss. Snacka med oss. Du hittar oss nere i vänstra hörnet eller på vår kontaktsida.