icon

Team Mustasch möjliggörs genom ett samarbete mellan Bianchi, Craft, Thule, Vätternrundan, Skoda, Wahoo och Abloc. Om vi får säga det själva är det ett riktigt dream team vi byggt i kampen mot prostatacancer. I år är målet att nå över en miljon kronor i total insamlingssumma. Var med och bidra du också! Ansök till Team Mustasch 2021 längst ner på den här sidan!
Här bidrar du:
https://insamling.prostatacancerforbundet.se/fundraisers/abloc-mustasch-challenge-2021

Team Mustasch
icon

Syfte

Samla in pengar och synliggöra arbetet i kampen mot prostatacancer

Donera till Mustaschkampen

Stolta cyklister

Team Mustasch 2021

Partners

Vi gör skillnad


Att bidra genom att använda sig av vårt trygga sammanhang - cykel - känns självklart. Arbetet mot prostatacancer förtjänar att ta plats och vi vill bidra så gott vi kan. Självklart genom insamling och pengar, men lika mycket att frågan väcks och får ta plats.

Erik Abrahamsson
Abloc

Så funkar det

Prostatacancer behöver höras och ta plats, tyvärr är det så. Helst hade vi velat slippa det men det finns varje dag runt oss och då gör vi vad vi kan för att hjälpa. Team Mustasch cyklar för den goda sakens skull. Vi cyklar relativt snabbt och anser oss vara ganska snygga, i varje fall om vi får säga det själva. Nedan går vi igenom den snabbaste Team Mustasch-gruppen, dit vi väljer ut ambassadörer och cyklister från ansökningarna vi fått in. Det går även att vara en del av Team Mustasch genom Team Mustasch 9-timmars, där man kan köpa en startplats. Nytt för i år är även att Team Mustasch kommer till Halvvättern, där man också kan köpa en plats.

Vad krävs då för att ansöka till den snabba gruppen? Du ska först och främst känna i hjärtat att du vill vara med och bidra i kampen mot cancer, det är nummer 1. Därefter ska du anse dig klara att cykla Vättern (nya sträckningen) på ca 7:30, såklart inte själv utan i en stor och fin klunga, anförd av ett gäng riktigt vassa och rutinerade cyklister. 2017 cyklade vi på 6:52 och fick i mål 32 personer av totalt 40 st, 2018 kom 29 av 35 cyklister in på 6:48, och 2019 kom 29 av 37 in på 6:54. Exakt vad tiden blir 2021, det struntar vi ärligt talat i, siktet är såklart inställt på att köra riktigt fort som tidigare år men det allra viktigaste är att få med så många som möjligt runt på bästa möjliga tid. 3 platser står till buds att ansöka om får att få cykla med 15 av Sveriges absolut vassaste elitcyklister och det härliga Team Mustasch-gänget som togs ut 2020.

Vad får du förutom en makalös upplevelse och förmånen att vara med och bidra? Samtliga cyklister får fri startplats, en helt unik uppsättning kläder, hjälm samt full service innehållande mat och all tänkbar energi före, under och efter loppet.

I utbyte om man blir antagen förbinder man sig att skänka minst 1 500 kr i alternativ startavgift till insamlingen. Vi önskar också att DU som deltagare också gör allt du kan för att sprida budskapet i dina olika kanaler, att uppmärksamma alla på vad vi gör.

Vidare vill vi att du är med på ett av Ablocs landsvägsläger, i Båstad i mitten av maj, där vi kommer ha Mustasch-upptakt och du får träffa och träna med dina lagkompisar. Dessa dagar tar vi alla av oss våra vanliga klubb-, team eller nationströjor och cyklar stolt under gemensam flagg - Team Mustasch. Lägret bekostas enskilt av respektive åkare, men till en saftig Mustaschrabatt om 30 % på ordinarie pris. Rabattkod skickas ut till alla antagna.

Tveka inte, ansök om kanske ditt livs utmaning och goda gärning i sadeln. Vi lovar, vi gör det tillsammans och trots att det kommer att göra ont i benen så kommer vi värma många hjärtan längs vägen. 29 januari stänger ansökan så passa på innan dess.

Varmt välkommen och är det minsta fråga så är det bara att ringa eller maila.

OBS! Får du inte en bekräftelse på sidan och i mail-korgen har din ansökan inte kommit fram. Försök igen eller skicka direkt till event@abloc.se

/Team Mustasch

Ansökan Team Mustasch 2021