icon

Bianchi, Craft, Thule, Team Tre Berg - Postnord och Abloc. Får vi själva säga det så är det ett dream team vi byggt i kampen mot prostatacancer.

Team Mustasch
icon

Syfte

Samla in pengar och synliggöra arbetet i kampen mot prostatacancer

Donera till Mustaschkampen

Stolta cyklister

Team Mustasch 2017

Partners

Vi gör skillnad


Att bidra genom att använda sig av vårt trygga sammanhang cykel känns självklart. Arbetet mot prostatacancer förtjänar att ta plats och vi vill bidra så gott vi kan. Självklart insamling och pengar men lika mycket att frågan väcks och får ta plats.

Erik Abrahamsson
Abloc

Så funkar det

Prostatacancer behöver höras och ta plats, tyvärr är det så, helst hade vi velat slippa det men det finns varje dag runt oss och då gör vi vad vi kan för att hjälpa. Team Mustasch cyklar för den goda sakens skull. Vi cyklar relativt snabbt och anser oss vara ganska snygga, i varje fall om vi får säga det själva.

Samtliga cyklister får fri startplats, en helt unik uppsättning kläder samt full service innehållande mat och all tänkbar energi. Självklart får man oxå en upplevelse och en dag utöver det vanliga. Lägg därtill att 15 av 30 cyklister är elitcyklister och att stommen av elitcyklisterna utgörs av Sveriges bästa cykellag - Team Tre Berg - PostNord.

I utbyte om man blir antagen skänker man minst 1500 kr i alternativ startavgift, detta görs till vår insamling som du hittar här. Det är inget krav men vi ser det som självklart att du vill uppmuntra din omgivning till att bidra till insamlingen och lyfta frågan. För att ansöka bör du anse dig klara att cykla runt Vättern på ca 7 timmar och 15 minuter. Vi kommer att ha målsättning att laget bestående av 30 cyklister ska ha in så många cyklister som möjligt under 7 tim och 15 minuter.

Tveka inte, ansök om kanske ditt livs utmaning och goda gärning i sadeln. Vi lovar, vi gör det tillsammans och trots att det kommer att gör sjukt ont i benen så kommer vi värma många hjärtan längs vägen.

Häng på och varmt välkommen med din ansökan. Du har fram till den 14 mars på dig.

Ansökan har stängt, 2018 kör vi igen.