icon

Nedan kan du läsa om ansökan och deltagande i 2018-års Team Mustasch. 19 januari öppnar vi ansökan och därefter är den öppen fram till 15 Mars.

Team Mustasch möjliggörs genom ett samarbete mellan Bianchi, Craft, Thule, Vätternrundan och Abloc. Får vi själva säga det så är det ett dream team vi byggt i kampen mot prostatacancer. Under 2017 samlade vi in nästan 200.000kr till Mustaschkampen och målsättningen är såklart att överträffa den siffran 2018. Varmt välkommen med din ansökan, vi behöver dig!

Team Mustasch
icon

Syfte

Samla in pengar och synliggöra arbetet i kampen mot prostatacancer

Donera till Mustaschkampen

Stolta cyklister

Team Mustasch 2018

Partners

Vi gör skillnad


Att bidra genom att använda sig av vårt trygga sammanhang cykel känns självklart. Arbetet mot prostatacancer förtjänar att ta plats och vi vill bidra så gott vi kan. Självklart insamling och pengar men lika mycket att frågan väcks och får ta plats.

Erik Abrahamsson
Abloc

Så funkar det

Prostatacancer behöver höras och ta plats, tyvärr är det så, helst hade vi velat slippa det men det finns varje dag runt oss och då gör vi vad vi kan för att hjälpa. Team Mustasch cyklar för den goda sakens skull. Vi cyklar relativt snabbt och anser oss vara ganska snygga, i varje fall om vi får säga det själva.

Du ska först och främst känna i hjärtat att du vill vara med och bidra i kampen mot cancer, det är nummer 1. Därefter ska du anse dig klara att cykla Vättern på ca 7 timmar, såklart inte själv utan i en stor och fin klunga. 2017 cyklade vi på 6.52 och fick i mål 32 personer av totalt 40 st.

Vad får du förutom en makalös upplevelse och förmånen att vara med och bidra? Samtliga cyklister får fri startplats, en helt unik uppsättning kläder, hjälm samt full service innehållande mat och all tänkbar energi före, under och efter loppet.

I utbyte om man blir antagen förbinder man sig att skänka minst 1500 kr i alternativ startavgift till insamlingen, detta görs till vår insamling som du hittar https://insamling.prostatacancerforbundet.se/fundraisers/abloc-mustasch-challenge-2018 . Vi önskar också att DU som deltagare också gör allt du kan för att sprida budskapet i dina olika kanaler, att uppmärksamma alla på vad vi gör.

Vidare ska du avsätta tid och delta på Team Mustaschs upptaktsträff som går av stapeln den 6:e – 7:e April. Detta dygn bekostas enskilt av respektive åkare, beräknad total kostnad för dygnet är ca 1200 kr.
Denna dag tar vi alla av oss våra vanliga klubb-, team eller nationströjor och cyklar stolt under ett gemensamt flagg - Team Mustasch. Mer info kommer i ett senare skede.

Tveka inte, ansök om kanske ditt livs utmaning och goda gärning i sadeln. Vi lovar, vi gör det tillsammans och trots att det kommer att göra ont i benen så kommer vi värma många hjärtan längs vägen. 15 mars stänger ansökan så passa på innan dess.

Varmt välkommen och är det minsta fråga så är det bara att ringa eller maila.
/Team Mustasch

PS Årets stora nyhet är att vi även kommer att köra en sub-9 grupp. Har är det först till kvarn som gäller och samtliga deltagare betalar för sitt deltagande, startplats och kläder. Mer info om detta kommer och anmälan öppnar måndag 19 februari.

Ansökan är öppen till 15 Mars - Varmt välkommen med ansökan!