ABLOC STUDIO

VÄLKOMEN TILL ABLOC STUDIO

Hos oss får ni uppleva naturen, hälsan, effektivt arbete eller bara en härlig stund med vännerna.

Konferens

Ta med dig kollegorna på en konferens hos oss. Här får du en känsla av avkoppling och fjällkänsla. Allt för att ni ska kunna jobba och ha möten i en lugn miljö med dörren rakt ut i naturen.
Precis utanför vår studio hittar ni många fina vandringsleder, mtbslingor, skidspår och helt fantastiska löparstigar. Vill ni ha backiga cykelrundor ute på landsvägen hittar ni Sveriges kändaste backe Klevaliden precis brevid studion som start på en fin runda runt Smålands Toscana.

Börja er dag med kanske vår heldag och ladda upp inför möten med en god frukost som vi förberett till er när ni anländer. Utanför fönstret möts ni av skog och en fantastisk utsikt över Vättern. Här kan ni med en lugn och härlig omgivning fokusera på era spännande möten och samtal medan vi har förberett allt för att ni ska få ut det bästa av er konferens. Innan er lunch erbjuder vi ett härligt träningspass av vår erfarna instruktör Ida för att komma ut och få frisk luft. Välj mellan allt från avkopplingspass till motionspass.

Konferenspaket 5-10 personer:

Heldag fullt paket
2095:- + 345:-/person
-Lokal med WiFi
-Frukost
-Träning
-Lunch
-Kaffe/te
-Färsk frukt & tilltugg

Heldag bas paket
2095:-
-Lokal med WiFi
-Kaffe/te
-Färsk frukt & tilltugg

Endast träningspaket
-Guidad cykeltur 2h 395:-/person
-Löpteknik 1h 295:-/person
-Stavgång med tekniktips 1h 295:-/person
-Längdskidkurs 2h 495:-/person

För bokning eller frågor.
ida@abloc.se
073-055 33 03

Vi följer alla riktlinjer och villkor för konferens och gruppbokningar.
Läs mer här.
https://visita.se/app/uploads/2019/09/allmanna-villkor141101_konferenser_gruppbokningar.pdf

Utomhuspass Höst 2021

Kom och må bra med oss. Här kör vi olika utomhuspass som din både din kropp och knopp kommer att tacka dig för.

QUEEN OF ROAD
Samling: Atollen Jönköping
Måndagar 12:00-13:00

På detta fina lunchpass välkomnar vi alla tjejer som vill utvecklas på landsvägscykling och njuta av fina vägar omkring Jönköping på en fin runda tillsammans. Vår tränare Ida kommer ge tips på teknik och träning för att ge dig de bästa förutsättningarna för att du ska utvecklas och ha kul på cykeln.

SPARKLING RUN
Samling: Abloc Studio Strutsabacken Huskvarna
Tisdagar 18:00-19:00

Vi samlas vid Abloc Studio för att sedan ge oss iväg på fina stigar runt om på Huskvarnaberget. Pannlampa får du låna av oss och vi lovar, det är en riktigt mysig upplevelse. Alla är välkomna och vi anpassar upplägget efter gruppen för att du ska få ut vad du vill med Sparkling Run. Vår grymma tränare Ida kommer att dela med sig av både tekniktips och löparglädje. Vi avslutar detta härliga pass vid Abloc Studio.

PRE SKI
Samling: Abloc Studio, Strutsabacken Huskvarna
Onsdagar 18:00-19:00

Vill du lära dig åka längdskidor, komma i toppform till Vasaloppet eller bara köra rolig och konditionshöjande träning? Snö är en bristvara på våra breddgrader, men att springa med stavar ger en perfekt grund tills det är dags att ställa sig i spåret.
På onsdagar kommer vi att röra oss i slalombacken där vi kör övningar för att få in armarna ihop med gången, olika slags intervaller och mycket tekniktips. Detta är en väldigt bra början för dig som vill bli bättre på längdskidor och även vill bli uthålligare. Stavar lånar du av oss.

FRIDAY FEELING
Samling: Abloc Studio, Strutsabacken Huskvarna
Fredagar 17:00-17:45

Vad är inte härligare än ett styrkepass med frisk luft och riktigt bra stämning.
Good Feeling är ett pass som består av övningar som stärker lår, rumpa, mage och armar – hela kroppen helt enkelt. Vi varierar med pass som HIIT, Pilates, core och Tabata. Med bra musik och mycket pepp vill vi skapa stämning och dansa oss genom hela passet för att få känslan på topp samtidigt som vi gör kroppen starkare och uthålligare.

Har du några frågor eller funderingar maila ida@abloc.se

Hitta till Abloc Studio

Vi finns på Lundenvägen 1, 56134 Huskvarna