Anmälan Anmälan

Abloc Camp Öland MTB 2019

Även om det kan tyckas långt borta än kommer våren tillbaka till Öland - och vi med den!

5-7 april startar vi igång MTB-säsongen på allvar med tre späckade dagar på Ekerum Resort tillsammans med Borgholms CK. Det kommer att bjudas på finfina stigar längs kusten, en och annan höjdmeter (!) och förhoppningsvis fantastiskt vårväder. Kanske blir det årets första cykeltur på barmark?

Att åka iväg på läger är någonting speciellt, inte bara för att man får åka bort och träna. Helgen blir ett totalt avbrott från vardagen där du kan lägga allt åt sidan och bara fokusera på att äta gott, sova gott, cykla timme efter timme i härlig natur och njuta av vackra vyer. Och på köpet kommer du i form!

Ta med dina träningskompisar eller lär känna nya. Vi bor på finfina Ekerum Resort med rymliga lägenheter och tillgång till det mesta ma kan önska av en cykeldestination. Restaurangen, där alla måltider serveras, har fantastiskt utsikt över Kalmarsund och inbjuder till härligt afterbikehäng, eller så slappnar man av en stund i bastun efter avslutat dagsverke.

Det kommer som vanligt att finnas grupper för alla, från förstagångscyklisten till den mer erfarna som gillar att vrida ur trasan. 2018 var spannet från en som precis köpt sin första MTB, till en annan som laddade upp inför EM i långlopp, så det finns något för alla! På samtliga pass kommer det att serveras fika. Det kommer även att finnas möjlighet att hyra cyklar för den som vill.

Ta gärna med sambon, mannen, hela familjen eller vem du vill även om de inte cyklar, så fixar vi specialpris på mat, boende, SPA och övriga aktiviteter.

Allt detta ingår
2 nätter i lägenhet med 3-4 bäddar på Ekerum Resort. Lakan, handdukar och slutstädning är inkluderat.
2 x frukost
2 x middag
1 x lunch
3 x fika
3 x träning
1 x föredrag
8 x rutinerade instruktörer
Servicebil
Goodiebag från våra samarbetspartners
Chans att vinna fina priser

Preliminärt program

Fredag 5 april
12:00 Start av incheckning
14:00 Officiellt välkommen och vi rullar ut på första rundan. Gänget delas in i flera grupper beroende på nivå och vi fokuserar på teknikträning på de fina stigarna närmast Ekerum Resort. Därefter afterbike och bastu med havsutsikt.
19:00 Middag och välkomna.
20:30 Genomgång av helgens rundor och något kul.

Lördag 6 april
07:00-08:30 Frukost.
09:00 Rullar ut. Flera grupper, fart och distans varierar mellan 50-90 km. Vi kallar rundan Borgarundan då vi passerar Borgholms Slott, Ismantorps Borg och Gråborg innan vi är tillbaka på Ekerums domäner. Utöver detta kommer finfina grusvägar och singeltracks avverkas, en del faktiskt uppför. Vid den gemensamma fikan kommer det att finns möjlighet att byta grupp om så önskas.
16:00 Afterbike.
19:00 Middag och prisutdelning.
20:00 Föreläsning

Söndag 7 april
07:00-08:30 Frukost.
09:00 Vi rullar ut. Flera grupper, fart och distans varierar mellan 30-60 km. Gemensam fika och möjlighet till att byta grupp.
13:00 Final-lunch och därefter tack och hej.

Måndag 8 april
Skönt trött i hela kroppen och förhoppningsvis stor längtan åter.

Fakta

Datum
5-7 april

Platser
80 st

Boende
Ekerum Resort Öland

Medarrangör
Borgholms CK

Fika
Maggans kolakakor, finkaffe, frallor, kärleksmums, bullar, m.m.

Terräng
Fina stigar i Öländsk tallskog, en och annan grusväg.

För vem?
Alla som gillar att cykla i skogen! Från nybörjare till landslagsåkare.

Kuriosa
Våren kommer tidigt till Öland

Anmälan öppnar
10 december 2018

Anmälan stänger
22 mars 2019

Early bird-pris
2945 kr för hela helgen inklusive boende, alternativ 1845 kr utan. Gäller fram till 28 februari.

Ordinarie pris
3445 kr för hela lägret inklusive allt, alternativt 2245 kr utan boende.

Anmälan