Anmälan Anmälan!

Abloc Camp Öland Mountainbike 2018

Nyheter
Bianchi Sverige tillsammans med Adels Cykel kommer vara på plats för att visa upp cyklar. Få råd från experter och möjlighet att testa cyklar i sitt rätta element.

Alexander Wetterhall, Vinnare av Cykelvasan 2015, Tempo SM vinnare och Kapten i Team Mustasch är med som ledare och inspiratör

Abloc Camp Öland - Mountainbike
Cykelläger med Abloc på Öland. Här erbjuds försäsongens skönaste helg på cykel i skogen. För de som önskar bjuds det lätt terräng på mestadels grusväg med inslag av teknikträning. För andra erbjuds det teknisk terräng med tävlingsinslag. Vill ni uppleva skogen tillsammans med oss. Läs mer nedan och följ med!

Kuststigar, höjdmetrar och förhoppningsvis underbart vårväder. Öland är en dold mountainbike-pärla. Vi på Abloc tillsammans med vår medarrangör Borgholms CK har örnkoll på stigarna du inte visste fanns. Att cykla i frisk vårluft med en spirande natur är att leva fullt ut.
Detta är andra gången vi kör ett mountainbikeläger på Öland och vi är så taggade att göra det igen. Terrängen är fantastiskt vackert inspirerande med utgångspunkt ifrån Ekerum Resort mitt på ön.

Att träna i den hänförande naturen vid havet och andas den härliga havsluften ger ett välbefinnande för både kropp och själ. Under helgen kommer du att få lära dig mer om cykelteknik och träningslära samt bli coachad av erfarna och inspirerande ledare. Och därtill kommer du att serveras läcker mat och fika med härliga vyer.

Tag med dina träningskompisar eller lär känna nya. Ni bor på fin fina Ekerum Resort med rymliga lägenheter och tillgång till det mesta ni kan önska av en cykeldestination. Lakan, handdukar och slutstädning är inkluderat. Restaurangen, där alla måltider serveras, har fantastiskt utsikt över Kalmarsund och inbjuder till härligt afterbikehäng. Det kommer som vanligt att finnas grupper för alla, från förstagångscyklisten till den mer erfarna som gillar att vrida ur trasan. På alla passen kommer det att serveras fika. Det kommer att finnas möjlighet att hyra cyklar för den som vill.
Ta gärna med sambo, mannen, hela familjen eller vem du vill även om dem inte cyklar så fixar vi specialpris på mat, boende, SPA och övriga aktiviteter.

Har ni några frågor maila oss här

Här nedan är länk till Facebook-event
Facebook-event

Allt detta ingår:
2 x nätter (3-4 bädds) på Ekerum Resort. Spa, lakan, handdukar och slutstädning är inkluderat.
2 x frukost
2 x middag
1 x lunch
3 x fika
3 x pass
2 x föredrag
6 x rutinerade instruktörer
Servicebil
Goodiebag ifrån våra samarbetspartners Craft, Vitargo, TEC och Bianchi
20% rabatt på vår kollektion i samarbete med Craft
15% rabatt på cyklar ifrån Bianchi
Chans att vinna fina priser

Anmälan och kostnad:
Alt 1
Priset för lägret är priset 2945:- inkl. moms och då ingår allt, boende, mat, fikor, världsmästarkaffe,
följebilar, grupper, ledare och sist men inte minst hembakade bullar.

*Tillval som bokas direkt hos Ekerum Resort:

  • Yoga – stretcha ut kroppen varje morgon kl 7 på ett 45 min avslappnande och välgörande yogapass för trötta cykelben. 100 kr per person.
  • Spaentré i 2 timmar 195 kr per person. I spa får ni tillgång till bastu, pool, jaccuzzi, fotbad, regndusch och kallvattenstunna.
  • Klassisk massage 25 min med fokus på ben, rumpa, axlar och bröst till specialpriset 475 kr.
  • För er som inte har möjlighet att ta med egen MTB-cykel finns det ett antal cyklar av märket KTM i olika storlekar att hyra för 395 kr per person och dag.*

Alt 2
Möjligheten finns även att vara med på lägret men utan boende men med möjlighet till omklädning/dusch. Detta kostar isf 1845: - inkl. moms samt såklart middagar, lunch, föredrag,
goodiebag och allt annat

Övriga alternativ
Kan ni bara vara med enstaka dagar finns det möjlighet till det också.
600:- inkl moms för enskilda dagar. Då ingår allt utom boende för den dagen.

Anmälning sker genom bokningssystemet Tickset

Preliminärt program:

Fredag 6 april
12.00 Start av incheckning
14.00 Officiellt välkommen och vi rullar ut på första rundan. Gänget delas in i flera grupper beroende på nivå och vi fokuserar på teknikträning på Ekerum Resorts nya MTB-slingor som Abloc varit med och designat. Därefter afterbike och bastu med havsutsikt.
19.00 Middag och välkomna.
20.30 Genomgång av helgens rundor och något kul.

Lördag 7 april
07.00-08:30 Frukost.
09:00 Rullar ut. Flera grupper, fart och distans varierar mellan 50km-90km. Vi kallar rundan Borgarundan då vi passerar Borgholms Slott, Ismantorps Borg och Gråborg innan vi är tillbaka på Ekerums domäner. Utöver detta kommer finfina grusvägar och singeltrack avverkas, en del faktiskt uppför. Fikat kommer avnjutas på östra sidan vid havet med oändlig utsikt. Vid den gemensamma fikan kommer det att finns möjlighet att byta grupp om så önskas.
16.00 Afterbike.
19.00 Middag och prisutdelning.
20.00 Föreläsning och Inspiration.

Söndag 8 april
07.00-08.30 Frukost.
09.00 Vi rullar ut. Flera grupper, fart och distans varierar mellan 30-60km. Gemensam fika och möjlighet till att byta grupp.
13.00 Final lunch och därefter tack och hej.

Måndag 9 april
Skönt trött i hela kroppen och förhoppningsvis stor längtan åter.

Fakta

Datum
6-8 April 2018

Boende
Ekerum Resort Öland

Medarrangör
Borgholms CK

Antal dagar cykling
3 dagar

Terräng
Smala stigar, breda stigar, öppna gräsfält och grusvägar

Kändisar
Japp, SM-Vinnare och Cykelvasa-Vinnare

Kuriosa
Våren kommer tidigt till Öland

Pris
2945kr och då ingår allt! Alt 1845kr exkl boende

Anmälan och Betalning
Görs i länk nedan genom Tickset. Sista anmälningsdag 2/4! Avanmälan som görs efter 16/3 debiteras 50%, avanmälan efter 30/3 debiteras 100%

Anmälan!

Partners