Anmälan Anmälan

Abloc MTB Challenge - Ronde van Sotenäs

Lördagen den 1 juni kör vi Ronde van Sotenäs på mountainbike. Den kanske inte har samma klassikerstatus som "de Ronde" nere i Flandern, men det har blivit en riktigt fin sommartradition att njuta av Sotenäs fantastiska natur på cykel.

Vi börjar och slutar dagen på Ramsviks Camping, mitt i Klippornas Rike. Där delar vi in oss i grupper efter dagsform och ger oss ut på en runda mellan 60 – 80 km i fantastisk terräng på de bästa stigarna, klipporna och grusvägarna runt om i Sotenäs. Sommarparadis som Kungshamn, Hunnebostrand och Bovallstrand kommer att passeras längs vägen, men den kanske allra största höjdpunkten på rundan är Ramsvikslandet med utmanande singletracks, klippcykling och saltstänk från havet precis bredvid.

Vi ger oss samlas för genomgång klockan 9:00. Totalt kommer hela turen ta ca 4 – 6 timmar och det kommer att bjudas på fika på Stensjö och mat på Ramsvik. Vill man inte cykla hela rundan finns möjlighet att vika av tidigare då vi som längst är ca en timmas cykelväg från Ramsvik. Ett perfekt pass för dig som kanske ska köra Uddevalla MTB, Grenserittet eller Cykelvasan eller bara vill vara med och köra en långtur i inspirerande miljö med härligt sällskap.

Rundan startas och avslutas som sagt på Ramsviks Camping som ligger på en fantastisk vacker plats i Klippornas rike. Här erbjuds möjlighet till bad, dusch och bastu som summeras med afterbike innehållande middag och prisutdelning där allt ingår i priset förutom dryck (men väl glass!).

Fram till och med 31 mars gäller early bird-priser, så passa på att anmäla dig redan nu!

Fakta

Datum
1 juni

Samling
9:00 på Ramsviks Camping

Distans
60-80 km

Platser
50 st, först till kvarn

Anmälan stänger
19 maj

Afterbike
Självklart! Bad, dusch och bastu vid målgång

Mat
Hembakad fika med extra kärlek och mumsig middag med extra kalorier

Magiskt fin cykling
Ja

Obligatoriskt
Mountainbike, hjälm, extraslang, fika-hunger.

Vad ingår?
Allt ovan, plus prisutdelning där saker som snyggast vurpa och snällast medcyklist premieras.

Early bird-pris
425 kr med middag, 345 kr om du behöver åka hem innan. Gäller fram till och med 31 mars.

Ordinarie pris
495 kr med middag, 395 kr om du behöver åka hem innan.

Anmälan