Anmälan Anmälan

Abloc MTB Clinic Svartbäcksmåla

Dagen är kommen! Den 9:e november är det dags för officiell invigning av Svartbäcksmålas nya MTB-spår i Nybro som Abloc har varit med och tagit fram. Och vad passar då bättre än att bli guidad och få tips av stigbyggarna själva?

Under dagen kommer vi att köra två kurser med våra erfarna ledare Stefan Stolpe och Carl-Johan Ekelund. För er som redan hunnit köra några svängar i teknikbanan eller flowtrailen nedför Svartbäcksmålabacken så är det Stefan som ligger bakom både design och utförande av dessa segment.

Klockan 9:30 till 11:30 välkomnar vi dig som är ny på det här med att cykla i skogen eller känner att du vill repetera grunderna. Om du redan cyklat en del, men vill ta din mountainbiketeknik till nästa nivå är du välkommen 13:30-15:30. I båda fallen går vi igenom både teoretiskt och praktiskt hur du kan bli en bättre mountainbikecyklist, och visar våra favoritdelar av de nya MTB-lederna. Antalet platser är begränsade till 15 per kurstillfälle.

Priset för kursen är 295 kr, och då ingår självklart hembakt fika efteråt (inget Abloc-event utan fika!). Obligatorisk utrustning är hjälm, kläder efter väder, cykel i gott skick och en reservslang om du skulle få punktering. Ta också gärna med dig något att dricka och lite energi att stoppa i dig medan vi är ute.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor! Allra lättast når du oss på event@abloc.se, eller skicka ett meddelande på Facebook.

Anmälan är bindande och ingen ångerrätt gäller för idrottsevenemang.

Fakta

Datum
2019-11-09

Samling
Svartbäcksmåla Aktivitetsområde, Nybro

Tid
9:30-11:30 (grundkurs) och 13:30-15:30 (avancerad kurs)

Instruktörer
Stefan Stolpe och Carl-Johan Ekelund

Ingår fika?
Självklart!

Pris
295 kr

Platser
15 per tillfälle, först till kvarn!

Anmälan