Anmälan Anmälan

Abloc Summer Run Ramsvik 2020

Abloc Summer Run Ramsvik 18/7

Lördag den 18 juli är det premiär för Abloc Summer Run Ramsvik. Mitt i sommaren bjuds det på en härlig trailutmaning i Bohuslän, vid den fina miljön kring Ramsvik. Man kan välja mellan två olika distanser, 7,5 km och 15 km. Kör utmaningen i ditt egna tempo och upplev klipporna, vyerna och Ramsvik när det är som bäst. Det är ingen vanlig tidtagning utan vi kör genom appen Strava och banorna blir som ett eget segment så det går att se vilka som har sprungit snabbast genom Strava. Det blir lite som en rafflande segmentjakt. Strava går att ladda ned smidigt och kostnadsfritt här: https://www.strava.com/

Start- och målområdet är vid Tångevik parkering vid Ramsvik och är öppet från 08.45. Inför start blir det härlig stämning med musik och uppladdning. Alla löpare bjuds på kaffe och kaka för att vara extra redo vid start. Start för båda distanserna är kl 09.30 och det är samling kl 09.00 vid start- och målområdet för genomgång och trailtips från tävlingslöparen Linus Wirén.

Mer om banorna:
15 km Ramsvik Runt:
Från sommaren 2019 finns det en led som går hela Ramsvik runt. Ramsvik Runt är en del av Soteleden och Kuststigen och är markerad med blått. På denna led finns skog, öppna betesängar, släta röda granitklippor och geologiska sevärdheter. Halvvägs längs loppet har vi en vätskekontroll med vatten och sportdryck.

7,5 km Norra Ramsviksleden:
Löpning med spår av forna tiders stenbrytning. Passa på att njut av en fantastisk utsikt över boställe, betesmarker och havet vid Grosshamn.

Väl vid målgång bjuds det på energirikt tilltugg och det finns goda möjligheter till salta bad. 30 minuter efter första löpare har gått i mål blir det prisutdelning till topp 3 i dam- och herrklassen. Vi kommer även ha utlottningspriser bland alla deltagare från våra partners. Det finns fri tillgång till dusch och omklädning hos Ramsvik Stugby & Camping.

Vi har 40 platser i Abloc Summer Run Ramsvik, först till kvarn. Självklart följer vi folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Anmälan på www.abloc.se senast torsdag 16 juli.

Anmälningsavgift: 7,5 km 295:- och 345:- för 15 km.

Varmt välkomna!

Fakta

Datum:
18 juli

Samling:
09.00 vid start- och målområdet

Start:
09:30

Distanser:
7,5 km och 15 km

Antal platser:
40 st, först till kvarn.

Anmälan öppnar:
2 juli

Sevärdheter:
Många höjdpunkter längs banan, passa på att njut extra mellan löpstegen.

After Run:
Givetvis! Bad, dusch och gott tilltugg vid målgång.

Fika:
Fika med extra löpglädje inför start och energirikt tilltugg vid målgång.

Vad ingår?:
Allt ovan plus prisutdelning med fina priser från våra partners. Både till topp 3 i dam- och herr samt utlottningspriser.

Pris:
295 kr för 7,5 km och 345 kr för 15 km

Rekommenderad utrustning:
Löpväst/ryggsäck, extra vätska/energi som räcker i 15 km. Första förband vindjacka, visselpipa, mobiltelefon.

Anmälan