Anmälan

Abloc Winter Challenge 2024

Det är äntligen dags för vinterns längsta fikatur igen! Varmt välkomna till Jönköping för en utmaning långt utöver det vanliga, driven av lika delar kärlek och kolakakor.

En riktig vinterklassiker som vi nu kör för nionde året.
Helt ny sträckning som kommer att gå på Småländska höglandet, genom Grevlandskap, Bauerskogar, Astrid Lindgrenleden, Smålands Trädgård mm. Mestadels slingriga asfaltsvägar, men även en del magiska grusvägar.
Start och mål vid Elite Stora Hotellet i Jönköping.

Abloc Winter Challenge består av 5 mycket noga utvalda matstopp: second breakfast på idylliska Bauergården i Bunn, våffelbuffé toppat med egen gjord glass på Eksjö Stadshotell, ostkaka utanför Bellö serverad av Småland Gravel, en sen lunch med vita dukar och levande ljus på Wallby Säteri, och en nattamacka på Ullinge Hotell. Nyrostat kaffe med kärlek ifrån Gårdrosteriet finns allt varmt i servicebilen.

Mellan all god mat njuter vi av den vackra naturen som den här delen av Sverige har att erbjuda, närheten till sagor och magiska platser är stora. Det kommer att bli en hel del höjdmeter och mycket vackra vyer.

Vi delar in oss i två grupper efter dagsform, där den första (och snyggaste) ger sig iväg vid 5-tiden på morgonen. Grupperna håller sedan ihop under hela dagen och tar sig an utmaningen tillsammans.

Nytt för i år är att era vänner kan följa oss live genom våra nya app. Vi kommer oxå ha flera digital utmaningar denna helg som man kan vara med på både ifrån soffan till promenaden på 3,15km till 31,5km skidor eller varför inte 315km gnistrande vintercykling. Allt med chans till fina priser. Mer info kommer på Guided Heroes.

Vad ingår?
Priset för Winter Challenge 2024 är 1795 kr (EarlyBirdpris fram till Nyårsafton för 1595kr) och då ingår allt - goodiebags av den högre skolan där våra partners är generösa, följebil med fullt servicepaket, hemkörningsgaranti i händelse av kropp- eller cykelhaveri, total energiservice, fikor (totalt 3 depåer), finkaffe ifrån Vista Gårdrosteri, våffelbuffé, lyxlunch under rundan, middagsfest på kvällen när vi är åter på Stora Hotellet i Jönköping. Och lägg därtill våra coachande guider som har stor erfarenhet av vintercykling och ser till att det blir god stämning i gruppen.

Elite Stora Hotellet
Det är här vi bor, sover, äter och duschar. Vår bas helt enkelt. Mitt i stan med 5 meter till start och mål. För dig som vill ha boende har vi ett fått ett riktigt fint erbjudande med 20% rabatt på bokning av rum. Du bokar enkelt bokar enkelt via länken Elite Stora Hotellet Jönköping.

Nu kör vi och vi längtar efter att få skriva ytterligare ett kapitel historia tillsammans med dig!
För mer info se spalten fakta, alternativt ring eller maila oss. Håll också lite koll på hemsidan samt i våra sociala medier (@abloccamps och @guidedheroes på Instagram och på Facebook) för nyheter. När du väl anmält dig kommer det att kommande löpande information via mejl, du behöver inte tänka på något, bara njuta!

Vad gäller?
För att vi alla ska få en trivsam upplevelse har vi listat några saker att tänka på.

Vi färdas på allmänna vägar och alla trafikregler gäller.
Vi respekterar våra medtrafikanter och medmänniskor.
Allt vi tar med oss ut tar vi också med tillbaka.
Får man mekaniskt strul eller punka hoppar man in i servicebilen och löser det och blir avsläppt framför klungan. Du har fullföljt hela måltidsupplevelsen ändå.
Du ansvarar själv för att kropp och cykel är i lämplig form.
Avbokning gäller fram till 10 dagar innan eventet, senast den 26/1 och då betalas 80% av anmälningsavgiften tillbaka. Abloc har inte möjlighet att återbetala hela startavgiften, kolla gärna om din försäkring täcker eventuellt återbud.
Det är även ok att sälja sin startplats, ett byte kostar 150 kr och ska meddelas Abloc.
Vid extremt väderläge förbehåller vi oss rätten att korten ner rutten.
Minst 15 anmälda deltagare för att vi ska köra gruppen annars förbehåller vi oss rätten att flytta till annan grupp eller anmälningsavgiften tillbaka.

Hoppas vi ses för ett magiskt vinteräventyr!

Fakta

Datum
3 februari

Plats
Jönköping

Boende
Elite Stora Hotellet i Jönköping - 20% rabatt vd bokning av rum

Startplatser
40 st, först till kvarn

Distans
Långt (ca 315 km)

Höjdmeter
Många

Leenden
Ännu fler än höjdmeter

Underlag
Mestadels asfalt, men även en del magiska grusvägar

Väder
Högst troligt

Vad ingår?
Goodiebags av den högre skolan där våra partners är generösa, följebil med fullt servicepaket, hemkörningsgaranti i händelse av kropp- eller cykelhaveri ifall du väljer att cykla, total energiservice, 3 fikor, finkaffe, våffelbuffé, lyxlunch, middag på Stora Hotellet efter målgång.

Obligatoriskt
Dubbdäck, skärmar + kompislapp, reflexer, fram- och baklyse, kläder efter väder och en väska med ombyte som du lägger i servicebilen

Frågor och funderingar
event@abloc.se

Anmälan öppnar
Andra advent, 10 december 18:00

Pris
Ordinarie pris 1795kr - Early bird pris 1595kr, gäller till Nyårsafton.

Anmälan

Partners