Anmälan

Abloc Winter Wknd

Till helgen vill vi inspirera fler att röra på sig - och vi behöver din hjälp!
Eftersom läget är som det är kunde vi inte arrangera Abloc Winter Challenge som planerat i år. Samtidigt är det kanske viktigare än någonsin att vi fortsätter att röra på oss. Även om vi inte kan träffas, så hoppas vi att vi på Abloc ändå kan inspirera dig att ge dig ut i naturen! Därför kommer tre Ablocare att som lite företagsintern friskvård cykla Abloc Winter Challenge-rundan på nätta 31 mil på lördag, och på söndag kommer ytterligare tre att springa de fem milen mellan Gränna och Huskvarna längs Bauerleden som ett genrep för ett helt nytt event - Abloc Winter Run!

Genom att ge oss på dessa äventyr och visa upp den fantastiska naturen i Jönköpingstrakten hoppas vi att du kommer känna suget att utmana dig själv i din hemmamiljö. Vi lovar att det finns något kvar att upptäcka även runt husknuten! In och kika på Naturkartan eller Grusvägskartan så hittar du säkert en led, plats eller väg som du inte besökt förut.

Vi hoppas såklart att du också vill hjälpa till att motivera andra genom att dela med dig av dina upplevelser under helgen. Därför har vi och våra fina partners och kompisar på Destination Jönköping, Bauergården, Slottsvillan och Thule gått samman för att plocka fram några riktigt fina morötter. Alla som under helgen lägger upp ett inlägg på Instagram taggat med #ablocwinterwknd och delar med sig av sin helgaktivitet i naturen har chans att vinna!

PS. Det här är ju ett Abloc-event, så glöm inte att planera in en ordentlig fika!

Priser
Vi kommer att dela ut priser i två klasser: cykel och löpning. I varje kategori finns det tre riktigt fina priser att kamma hem.

Cykel
Bästa bild - Övernattning för två på finfina Bauergården med Cykelpaketet (värde ca 2500 kr)
Bästa story - Startplats till Abloc Winter Challenge 2022 (värde ca 1845 kr)
Juryns hederspris - Väska från Thule (värde ca 1000 kr)

Löpning
Bästa bild - Övernattning för två, värde ca 2500 kr
Bästa story - Startplats Abloc Winter Run 2022 (värde ca 995 kr)
Juryns hederspris - Väska från Thule (värde ca 1000 kr)

Regler och villkor
Att vara med är riktigt busenkelt! För att kunna vinna behöver du bara:

  1. Lägga upp en bild och tagga med #ablocwinterwknd och @abloccamps senast söndag 28/2 klockan 17:00
  2. Följa @abloccamps på Instagram

Observera att du måste ha en öppen profil på Instagram för att vi ska kunna se ditt bidrag. Priset är personligt och kan inte överlåtas.

Fakta

Datum
27-28 februari

Plats
Hemma/Instagram

Pris
Gratis!

Vad ska man göra?
Ha det gött!

Kan man vinna något?
Självklart!

Hur gör man?
Se texten :-)