Anmälan

Team Mustasch 9-timmars 2023

Team Mustasch - 9 timmars

I år firar Team Mustaschs 9-timmarsgruppen sex tillsammans år, tiden går verkligen fort!

Team Mustasch är ett Abloc-initiativ tillsammans med flera starka partners som bland annat Craft, Ramudden, Guided Heroes, Vätternrundan och Abloc där vi cyklar snabbt och snyggt runt Vättern för att uppmärksamma forskningen mot prostatacancer. I den allra snabbaste gruppen får man ansöka om en plats. 9-timmarsgruppen är öppen för alla, så länge man är snabb att anmäla sig!

Målet för den här gruppen är att komma i mål med så många som möjligt på en tid runt 9 timmar, om det blir någon minut mer eller mindre spelar ingen roll. 2018 var det många pigga ben och 26 av 31 åkare rullade in tillsammans på 8:23, 2019 fick vi in hela 35 av 40 startande på 8:30. 2021 körde gruppen in på den imponerande tiden 8:57 på den nya och lite längre bansträckningen och kantvindåret i fjol blev tiden 9:11. Vi ställer siktet på 9 timmar men det viktiga är att vi cyklar snyggt och säkert, och har fantastiskt roligt längs vägen!

Totalt står det 30 platser till buds och det är först till kvarn som gäller. Söndagen den andra advent, 4:e december 18:00 öppnar vi anmälan för startplats till Team Mustasch 9-timmar.

Det finns två paket att välja på:

Team Mustasch Full Kit

I paketet ingår:

 • Startplats 06:20 på lördagen den 17/6.
 • Tillgång till 5st cyklande coacher under loppet med målet att cykla snabbt, snyggt och säkert för att uppmärksamma forskningen mot prostatacancer. Tidsmålet är sekundärt men är satt till cykla Vätternrundan på under 9 timmar tillsammans med gruppen.
 • Upptaktsträff i Motala med gemensamt informationsmöte, pepptalk och snacks.
 • Tillgång till vårt energipaket ifrån bland annat Vitargo på två depåer.
 • 20% rabatt på ordinarie pris på våra två träningshelger Abloc Camp Kalmar 21-23/4 och Abloc Camp Båstad 19-21/5.
 • 30% rabatt på startplats till Lönneberga Gravel – A Tale on Two Wheels, prel datum 9/9.
 • Speciellt framtagen klädkollektion ihop med Craft innehållande: tröja, byxa, väst, armvärmare, keps, strumpor och t-shirt. (Värde 4900kr).
 • Speciellt framtaget träningsprogram ifrån Guided Heroes med tillgång till digital träningsdagbok och analysverktyget Today’s Plan, 15 februari - 17 juni. (värde 495kr/mån)
 • Medlemskap till vår grupp Team Mustasch på Facebook, där vi delar med oss av inspiration och tips under säsongen.
 • Specialerbjudande ifrån våra samarbetspartners

Pris: 5995kr

Team Mustasch Jersey and Bibs

 • Samma som ovan men endast Team Mustasch cykeltröja och bib-shorts och utan träningsprogram ifrån Guided Heroes.

Pris: 4595kr

Det viktigaste av allt. Du är med och gör skillnad för den goda saken i kampen mot cancer och i detta fall med fokus på prostatacancer. När du bokat startplats kommer det att komma löpande information om vad som gäller framöver. Bland annat kommer vi vilja ha dina storlekar för vår klädorder. Men återigen, det viktigaste av allt, du är med och gör skillnad i kampen mot cancer. Eftersom det ingår kläder i personlig storlek är anmälan bindande utan ångerrätt.

Starten för gruppen kommer att 06:20 på lördagen bland SUB-grupperna. Vi kommer att rulla på lugnt, jämnt och säkert så att vi får in så många som vill och kan cykla Vättern på 9 timmar tillsammans, det garanterar vi så länge inget väldigt extraordinärt inträffar. Abloc kommer att bidra med fem erfarna ledare som coachar gruppen runt sjön.
Vi kommer att träffas i god tid innan start för gemensamt informationsmöte, pepptalk och snacks, det blir kul.

Som sagt, häng med på en utmaning för livet! Varmt välkommen och är det minsta fråga är det bara att du hör av dig. Tack för att du gör skillnad.

Frågor? Maila event@abloc.se.

Fakta

Datum
17 juni

Starttid
06:20

Måltid
9h

Fika
Såklart

Viktigast av allt
Insamlingen såklart!

Anmälan öppnar
Söndag 4/12 18:00

Anmälan stänger
Söndag 31/1 eller när gruppen är full, först till kvarn

Antal platser
30

Anmälan