Anmälan Först till kvarn! Boka.

Team Mustasch - 9 timmars

Team Mustasch - 9 timmar (eller 8.50 rättare sagt)

Team Mustasch 8 timmar 50 minuter.
För tredje året i rad arrangerar vi Team Mustasch. Ett snabbt och snyggt gäng som cyklar runt Vättern med start i första subgrupp kl 12.00 på Lördagen. För att bli en del av laget kan du ansöka om ngn av de 15 platser som finns.
MEN, det finns ett gott alternativ i år. Efter att det har varit stort efterfrågan på att även köra en liten lugnare grupp så kommer vi rulla runt en grupp som siktar på att köra strax under 9 timmar, vi kallar detta för - Team Mustasch 9 timmar!

Totalt finns det 30 platser och det är först till kvarn som gäller. Till skillnad från Team Mustasch där 15 lyckliga blir utvalda och får åka så handlar det här om att Köpa en plats men, på köpet får du mycket. I priset ingår bland annat startplats och ett komplett Team Mustasch kit (Bestående av: Tröja, Bib-shorts, Väst, Armvärmare, Underställ, Kepa och Strumpor) redan där har vi överskridit kostnaden, 5000:-.

Men, det viktigaste av allt. Du är med och gör skillnad för den goda saken i kampen mot cancer och i detta fall med fokus på prostatacancer. Genom att boka nedan på den gula knappen så säkerställer du att du är med i laget. När du har gjort det kommer det därefter att komma löpande information om vad som gäller framöver. Bland annat kommer vi vilja ha dina storlekar för vår klädorder, du kommer oxå få erbjudande om ngt av våra läger under våren. Men återigen, det viktigaste av allt, du är med och gör skillnad i kampen mot cancer.

Starten för gruppen kommer att vara 03.10. Vi kommer att rulla på lugnt, jämt och säker så att vi får in så många som vill och kan cykla Vättern under 9 timmar, det lovar vi bortsett från att inget väldigt extraordinärt inträffar.
Vi kommer att träffas på eftermiddagen/kvällen den 15:e i Bianchi:s monter för gemensamt informationsmöte och pepptalk, det blir kul.
Som sagt, häng med på en utmaning för livet! Varmt välkommen och är det minsta fråga är det bara att du hör av dig. Tack för att du gör skillnad.

Frågor? Maila info@abloc.se

Fakta

Antal Platser
Totalt 30 st, först till kvarn gäller

Datum
16 Juni

Starttid
03.10

Tidsåtgång för hela rundan
08.50 är planerat

Kändisar
Ja, såklart

Kostnad
5000:- och då ingår allt! Startplats, Kläder, Coach, Ledare, Mat etc

Anmälan
Görs nedan på den gula knappen

Kläder
Yes, samma som det snabba gänget!

Proffs
Yes, det sitter med en och en annan gammal räv i detta gäng.

Viktigast av allt?
Insamlingen såklart.

Först till kvarn! Boka.

Partners