Anmälan Anmälan

Team Mustasch Halvvättern 2020

I år är femte året vi kör Team Mustasch, och det firar vi bland annat genom att utöka med en grupp till Halvvättern!

Team Mustasch är ett Abloc-initiativ tillsammans med Bianchi, Craft och Thule, där vi cyklar snabbt, snyggt och säkert för att uppmärksamma forskningen mot prostatacancer. Det vill vi fortsätta med på Halvvättern, och siktar på en tid runt 3 timmer och 40 minuter.

Alla är välkomna att vara med, det gäller bara att vara snabb att anmäla sig och norpa åt sig någon av de 20 tillgängliga platserna. Utöver dem kommer 10 rutinerade draglok se till att vi håller schemat. Målet för den här gruppen är att komma i mål med så många som möjligt.

Till skillnad från den snabbaste Team Mustasch-gruppen på Vättern där 15 lyckliga blir utvalda och får åka så handlar det här om att köpa en plats, men på köpet får du mycket. I priset ingår startplats och ett komplett Team Mustasch kit (bestående av tröja, bib-shorts, väst, armvärmare, underställ, keps och strumpor), redan där har vi överskridit kostnaden, 4 000 kr. Som medlem i Team Mustasch har du också 30 % rabatt på ordinarie pris på Abloc Camp Båstad.

Men, det viktigaste av allt. Du är med och gör skillnad för den goda saken i kampen mot cancer och i detta fall med fokus på prostatacancer. När du bokat startplats kommer det att komma löpande information om vad som gäller framöver. Bland annat kommer vi vilja ha dina storlekar för vår klädorder. Men återigen, det viktigaste av allt, du är med och gör skillnad i kampen mot cancer. Eftersom det ingår kläder i personlig storlek är anmälan bindande utan ångerrätt.

Starten för gruppen kommer att vara 07:20. Vi kommer att rulla på jämnt och säkert så att vi får in så många som vill och kan cykla Halvvättern på 3:40 tillsammans, det garanterar vi så länge inget väldigt extraordinärt inträffar.

Som sagt, häng med på en utmaning för livet! Varmt välkommen och är det minsta fråga är det bara att du hör av dig. Tack för att du gör skillnad.

Frågor? Maila event@abloc.se. Anmälan öppnar 16 februari klockan 18:00.

Fakta

Datum
7 juni 2020

Starttid
07:20

Startplatser
20 st

Snittfart
ca 40 km/h, siktet är inställt på 3 h 40 min

Startavgift
4000 kr

Vad ingår?
Startplats, Team Mustasch-klädkit, draghjälp

Anmälan öppnar
16 februari 18:00

Viktigast av allt
Insamlingen såklart!

Anmälan

Partners