Anmälan Anmälan

Abloc Camp Kalmar 21

Att komma till Kalmar för att cykla är som att komma hem. Det var här allting började för Abloc, och det känns lika roligt att komma tillbaka varje gång. Vi är lika taggade som alltid när Abloc Camp Kalmar nu fyller 10 år!

Oavsett om du varit med sen tidernas begynnelse eller kommer för första gången är du lika välkommen! Abloc Camp Kalmar brukar vara en riktig vårpärla men har nu blivit en sensommarskönhet på grund av pandemin som tvingat oss flytta fram.

Vi befinner oss på ostkusten på slingrigt sköna och flacka vägar helgen innan Vätternrundan. Det kryddar vi sedan med en stor dos hembakat, serverat av Ablocs egna fikaspecialister Hasse & Maggan. På cykelhotellet Kalmarsund Hotell sover, äter och dricker vi gott mitt i Kalmar och slår på stor redan på fredagkvällen med att äta på anrika Kalmar slott.

Abloc Camp Kalmar är en klassiker som är bra för både ben och själ. Som alltid finns det grupper och farter för alla - från "cykelskola" för den som vill lära sig att cykla i klunga till långa distanspass med inslag av fartlek med rafflande spurter för den som vill toppa formen inför kommande lopp. Vi blandar teori med praktik för alla grupper, alltid med ett leende.

Direkt efter passen kör vi afterbike, och på kvällarna summerar vi dagen med prisutdelning och inspirerande föredrag.

Lägret pågår fredag lunch till söndag lunch och vi har totalt 100 platser.

FREDAG
Vi samlas 14:00 på Larmtorget där vi delar upp oss i 2-3 grupper, distanser mellan 60-100 km. Vi tränar på teknik och taktik och njuter av sensommaren. Bakom varje grupp finns servicebil om någon blir trött eller får punka. Det kommer att serveras en ordentlig fika utmed rundan med vacker utsikt. Efter passet är det afterbike och fri lek innan middag.

LÖRDAG
Samling 08:45 på Larmtorget där vi delar upp oss i 3-4 grupper. En heldag på cykeln väntar med distans från 100-200 km. Vi håller ihop grupperna men släpper farten fri på några utvalda segment om man önskar vrida ur trasan. Drygt halvvägs blir det grandios fika, hembakt som alltid när det gäller Abloc. Efteråt en stunds after bike i Kalmarsundsparken med svalkande bad och fri lek innan det blir middag på Kalmar slott.

SÖNDAG
Samling 08:45 på Larmtorget där vi delar upp oss i 2-3 grupper, 70-120 km. Liksom tidigare blir det finfika drygt halvvägs och chanser att spänna bågen för den som har pigga ben. När vi kommer tillbaka är det finallunch och därefter tack och adjö!

Anmälan
Anmälan öppnar 4 juli 18:00 I anmälningsavgiften ingår:

Ledarledd cykelrunda med rutinerade instruktörer
Servicebil
Fika signerad Hasse&Maggan
Middag (fredag/lördag) eller lunch (söndag)
Goodiebag från våra samarbetspartners
Chans att vinna fina priser i klassisk Abloc-anda

-All Inclusive paketet, hela helgen med boende (del i dubbelrum) på Best Western Hotell Kalmarsund: 3195kr (enkelrumstillägg 600kr)
-2-dagars all inclusive paketet, två dagar (fre-lör eller lör-sön) med övernattning (del i dubbelrum) på Best Western Hotell Kalmarsund: 2695kr
(enkelrumstillägg 600kr)
-Hela helgen med cykling, fika & mat utan boende: 2095kr
-Dagspaket lördag utan boende med cykling, Ablocfika, afterbike i Kalmarsundsparken och middag på Kalmar slott: 745kr
-2-dagars med cykling, fika, middag på Kalmar Slott och pizzabuffe på Kallskänken (fredag) eller lunch på Best Western Hotell Kalmarsund (söndag) - 1445kr

Allt detta ingår:
2 x övernattningar på Best Western Plus Kalmarsundhotell med del i dubbelrum (enkelrum kan bokas mot tillägg, bara kontakta oss)
2 x frukost
2 x middag
1 x lunch
3 x fika
3 x pass
1 x föredrag
10 x rutinerade instruktörer
3 x servicebilar
Goodiebag ifrån våra samarbetspartners
Chans att vinna fina priser i klassisk Abloc-anda

Frågor på det? Skicka dem till event@abloc.se så svarar vi!

Anmälan är bindande, och ingen ångerrätt gäller för idrottsevenemang. Det går bra att sälja vidare sin startplats om man skulle få förhinder, namnbyte kostar 100 kr och ska meddelas Abloc.

Covid-19
Vi följer givetvis Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Kom ihåg att tvätta händerna ofta, och stanna hemma om du är sjuk. Vi älskar kramar, men vi får spara på dem till lite senare.

Frågor
Undrar du över något? Bara maila oss på event@abloc.se så hjälper vi till!

Fakta

När?
27-29 augusti

Var?
Kalmar [Kaalma]

Hur?
Cykelläger på landsväg med stor andel fika och kärlek

Platser
100st, först till kvarn

Väder
Gutt sensommarväder

För vem?
För dig som tycker om att cykla landsväg eller vill lära dig

Träningar
3st där vi delar in oss i grupper efter dagsform. På lördagen kör vi längst då är rundorna 100-200 km

Afterbike
Självklart på stranden i Kalmarsundsparken

Anmälan öppnar
4 juli 18:00

Anmälan