Anmälan

Abloc Home Camp Bauergården

#supportyourlocal – boka ett hemmaläger!

Vi befinner oss just nu i en tid där mycket är osäkert, en kris på många olika plan. Om den varar två veckor eller två månader eller ännu längre tid har vi ingen aning om, men tillsammans måste vi hjälpas åt på flera sätt både nu och framöver.

Besöksnäringen har ett otroligt tufft läge och vi på Abloc vill försöka dra vårt strå till stacken och uppmanar nu dig att hjälpa dina lokala företag genom att åka på hemmaläger!

På fina Bauergården i Bunn utanför Gränna har man redan anpassat sina rutiner för att minska risken för smittspridning och vi erbjuder nu ett paket där vi kan bo, äta och träna på ett ansvarsfullt sätt till självkostnadspris (vi har listat några av våra åtgärder lite längre ner). Utöver det kommer vi att som vanligt leverera fika från lokala aktörer. Det blir som ett klassiskt Abloc-läger, kärleksfullt och personligt men den här gången i mikroskala och med mer handtvätt och mindre närkontakt.

Till att börja med erbjuder vi tre tillfällen i samband med påskhelgen: 7-9 april (Landsväg), 10-12 april (Landsväg), 13-15 april (Gravel)

Åtgärder Abloc tar som arrangör
Alla har ett ansvar att inte föra smittan av det nya coronaviruset vidare, och Abloc vidtar maximala åtgärder för att minimera risken för smittspridning. Vi följer myndigheternas rekommendationer vid varje given tidpunkt och vidtar extra försiktighetsåtgärder, bland annat

• Max 20 deltagare per tillfälle – blir det slutsålt cyklar vi i två grupper à 10 personer
• Alla genomgångar om cykelrundor med mera hålls utomhus
• Fika serveras utomhus
• Singelrum är standard och kostar inte extra
• Lunch och middag är bordsserverad i glest möblerad restaurang
• Ingen överlappning mellan tillfällena (till exempel slutar första tillfället på torsdagen och nästa börjar på fredagen, så att de olika grupperna inte träffas och alla rum städas extra noggrant)
• Byte av ledare mellan olika tillfällen

Ditt ansvar som deltagare
Stanna hemma om du är sjuk! Det gäller alltid, på alla Ablocs läger, och extra mycket nu. Man cyklar inte med en infektion i kroppen, oavsett vilken infektion det handlar om. Skulle du få symtom under lägret, håll dig på ditt rum och kontakta en ledare, så serverar vi mat till dörren.

Gör en personlig riskbedömning. Jobbar du i ett samhällsviktigt yrke och/eller med en riskgrupp? Följ alltid din arbetsgivares rekommendationer. Anmäl dig inte om du själv tillhör en riskgrupp.

Vi på Abloc älskar närkontakt och kramar, men just den här gången ber vi alla att undvika fysisk kontakt.

Vi vill påminna om att detta är ett lokalt initiativ – vi vill inte öka risken för smittspridning mellan Sveriges regioner och uppmanar därför i första hand cyklister från närområdet att anmäla sig.

Skulle du och några kompisar vilja ordna ett eget hemmaläger på ett lokalt hotell? Kontakta oss på event@abloc.se så löser vi det tillsammans!

Allt detta ingår
För självkostnadspriset 2795 kr får du

• 3x ledarledda cykelpass
• 3x fika
• 2x övernattning i singelrum
• 2x middag
• 2x lunch
• 2x frukost
• 1x evig tacksamhet att du hjälper våra lokala företag att finnas kvar

Preliminärt schema
Dag 1
12:00 Lunch
13:45 Genomgång
14:00 Vi rullar ut för helgens första tur, ca 3 timmar inklusive fika
18:30 Middag
20:00 Digital aktivitet

Dag 2
7:00 Frukost
9:00 Vi rullar ut på dagens pass, en riktig långtur i de djupa småländska skogarna
12:00 Fika/lättare lunch från Gårdsrosteriet
15:30 Åter på Bauergården
18:00 Middag
20:00 Digital aktivitet

Dag 3
7:00 Frukost
9:00 Vi rullar ut på dagens pass, ca 3 h inklusive fika
13:00 Lunch på Bauergården
14:00 Tack för den här gången!

Bokningsvillkor
Bokningen är bindande och betalningen kommer så snabbt som möjligt de lokala aktörerna till del. Om lägret måste flyttas på grund av ändrade myndighetsrekommendationer utgår ingen återbetalning, men lägret kan kostnadsfritt bokas om till nytt datum. Alternativt får köparen hela beloppet tillgodo att användas för framtida event arrangerade av Abloc. Om färre än 8 deltagare anmält sig till ett tillfälle kan eventet komma att flyttas fram, då har köparen rätt till full återbetalning.

Frågor? Egna idéer? Tveka inte att kontakta oss på event@abloc.se!

Fakta

Vad?
Abloc-läger på hemmaplan i mikroformat

Var?
Bauergården i Bunn, strax utanför Gränna

Varför?
#supportyourlocal

När?
7-9 april (landsväg), 10-12 april (landsväg), 13-15 april (gravel)

Hur?
Ansvarstagande och kärleksfullt på armlängds avstånd

Självkostnadspris
2795 kr

Du betalar
2795 kr

Anmälan öppnar
26/3 klockan 18:00

Anmälan

Partners