Anmälan Anmälan (Facebook)

Abloc Home Challenge

Det har blivit dags för oss att presentera vårt första digitala event – Abloc Home Challenge. En social cykeltur, fast med total social distansering.

Vi tänkte oss att vi kör precis som en vanlig Abloc Gravel Challenge, med den lilla detaljen att vi inte kommer träffas fysiskt. Den fina gemenskapen som tillhör ett Abloc-event sker denna gång på sociala medier genom att vi delar med oss av våra favoritrundor i hemmamiljö.

Klockan 8:45 är det samling på Instagram och Facebook, där det blir live-sänt peptalk och genomgång av dagens uppdrag. Vi kommer att presentera 5 olika motiv eller kategorier som vi vill att du på något sätt förevigar på bild under dagen.

Sedan är det dags att cykla och fota – var någonstans och med vilken typ av cykel är upp till dig, vi älskar all form av cykling. Men se till att planera in ett fikastopp längs vägen, för utan fika är det inget riktigt Abloc-event. Kanske kan du passa på att stötta ett lokalt café? Vi uppmuntrar också till ordnade former av after bike i hemmet.

Klockan 16:30 är det åter samling på Instagram och Facebook – då är det dags för prisutdelning i sann Abloc-anda. Vi kommer att välja ut bästa bild i respektive kategori samt en totalsegrare som vinner fina priser från våra samarbetspartners. Pris för extra kreativa bilder och historier som skickas till oss under dagen utlovas också.

För att kunna vinna ett pris behöver du lägga upp din bild på Instagram (som händelse eller ett separat inlägg) och tagga med @abloccamps och #ablochomechallenge. Om du siktar på att vinna totalen ber vi dig att lägga upp alla 5 bilder i samma inlägg, senast klockan 16:00. Tänk på att ha en öppen Instagram-profil så att vi kan se dina bilder.

Väl mött på lördag, och lycka till!

PS! Tänk på att följa alla gällande regler från såväl trafik- som hälsomyndigheter, och ta absolut inga onödiga risker när du cyklar.

PS2 Ingen föranmälan behövs, detta är helt gratis.

Fakta

Datum
4 april

Samling
08:45 på Instagram och Facebook

Plats
Hemmaplan och i cyberspace

Distans
Valfri

Socialt
Distanserat i rummet, men nära i tanken

Prisutdelning
17:00 på Instagram och Facebook

Anmälningsavgift
0 kr

Hur funkar det?
Cykla en runda du tycker om hemma, utför och fota 5 uppdrag (presenteras på samlingen). Lägg upp bilderna på Instagram och tagga med #ablochomechallenge

Anmälan (Facebook)

Partners