Abloc Studio Events

Vi är nu igång med våra utomhuspass vid Abloc Studio! Passen kommer ledas av vår coach Ida Wånggren. Mer info hittar ni nedan.

SPARKLING RUN
Tisdagar 06:30-07:30
Välkommen att starta dagen på bästa sätt! Vi på Abloc älskar att vara ute i naturen, njuta och ta vara på dagen men ibland kan det vara svårt att hinna med och ha motivationen med sig – men det problemet löser vi med Sparkling run!
Vi samlas vid Abloc Studio för att sedan ge oss iväg på fina stigar under stjärnorna runt om på Huskvarnaberget. Pannlampa får du låna av oss och vi lovar, det är en riktigt mysig upplevelse. Alla är välkomna och vi anpassar upplägget efter gruppen för att du ska få ut vad du vill med Sparkling Run. Vår grymma tränare Ida kommer att dela med sig av både tekniktips och löparglädje. Vi avslutar detta härliga pass vid Abloc Studio där det delas ut en frukostpåse som du kan sitta och njuta av eller ta med i farten.
Löparskorna på. Vi ses på berget.
Pris/deltagare 145:-

FRIDAY FEELING
Fredagar 06:30-07:15
Få fredagskänslan på topp och även din kropp. Nu erbjuder vi styrkepass utomhus på Abloc Studio, med frisk luft och riktigt bra stämning.
Friday Feeling är ett pass som består av övningar som stärker lår, rumpa, mage och armar – hela kroppen helt enkelt. Men det här passet är inte som alla andra. Med bra musik, härlig belysning och mycket pepp vill vi skapa stämning och dansa oss genom hela passet för att få fredagskänslan på topp samtidigt som vi gör kroppen starkare och uthålligare.
När passet är slut får alla deltagare en god och nyttig frukostpåse.
Pris/deltagare 145:-

QUEEN OF THE HILL
Onsdagar 12:00-13:00 & 18:00-19:00
Vill du lära dig åka längdskidor, komma i toppform till Vasaloppet eller bara köra rolig och konditionshöjande träning? Snö är en bristvara på våra breddgrader, men att springa med stavar ger en perfekt grund tills det är dags att ställa sig i spåret.

På onsdagar kommer vi att röra oss i slalombacken där vi kör övningar för att få in armarna ihop med gången, olika slags intervaller och mycket tekniktips. Detta är en väldigt bra början för dig som vill bli bättre på längdskidor och även vill bli uthålligare. Din kropp kommer bli mycket starkare i bål, rygg, armar och ben – mer allsidig träning än så är svårt att hitta. Stavar lånar du av oss.
Vi ses på lunch- eller kvällspasset!
Pris/deltagare 145:-

Covid-19
Stanna hemma om du är sjuk!
Alla träningspass är utomhus
Vi håller avstånd till varandra
Kom ombytt. Duschmöjligheter finns uppe på IKHP.
All låneutrustning desinficeras efter passen

Utrustning
Kläder efter väder
Ta gärna med dig ett torrt underställ att byta om till efter passet

För bokning maila ida@abloc.se