Anmälan

Abloc Summer Tours 2018 - Tisdagar på Sotenäs

Abloc tillsammans med Tumlarens friskvårdsanläggning erbjuder cykelupplevelser för cyklister på alla nivåer varje tisdag från den 17 juli till 7 augusti. Vi anpassar upplägget utifrån individens och gruppens unika förutsättningar, från förstagångscyklisten till elitmotionären. Teknik- och taktiktips varvas med fartlek och intervaller. Självklart är cykelgemenskap och naturupplevelser en naturlig del av våra pass. Abloc har stor erfarenhet av ledarledda turer och arrangerar bland annat ett flertal läger per år med över 100 deltagare.

Varje pass beräknas ta 2-2,5 timmar och alla pass utgår ifrån Tumlarens bad- och friskvårdsanläggningen som ligger mitt i hjärtat av Bohuslän i det lilla idylliska samhället Väjern, strax norr om Kungshamn/Smögen och starten är 08:00.

Ansvarig cykelcoach är fd landslagscyklisten Mattias Carlsson med 30 års cykelerfarenhet.

Utrustning: Landsvägscykel eller mountainbike, beroende på pass. Hjälm är obligatoriskt. Kläder efter väder.

Anmälan: www.tumlaren.com, 0523-79950, patrik@tumlaren.com

Pris: 200 kr/pass (bad eller styrketräning på Tumlaren ingår i priset). Om du har Tumlarens Guldkort ingår utomhusträningen på kortet. Finns också möjlighet att köpa Tumlarens 10-kort för 800 kr och då gäller 2 stämplar för ett cykelpass.

All utomhusverksamhet sker på egen risk.

Vid önskemål om övriga tider eller bokning av PT-pass för cykel, hör av er till Tumlaren på 0523-799 50.

I Tumlarens övriga sommarutbud finns även löpning, kajak, dykning, swimcamp, rullskidor och bootcamp.

Hör gärna er till Mattias (mattias@abloc.se, 0701-67 33 54) om ni har några frågor. Hoppas vi ses!