Anmälan

Abloc Mustasch Challenge - Team Mustasch

Prostatacancer behöver höras och ta plats, tyvärr är det så, helst hade vi velat slippa det men det finns varje dag runt oss och då gör vi vad vi kan för att hjälpa.
Team Mustasch cyklar för den goda sakens skull. Vi cyklar relativt snabbt och anser oss vara ganska snygga, iaf om vi får säga det själva.
Samtliga cyklister får fri startplats, en helt unik uppsättning kläder samt full service innehållande mat och all tänkbar energi. Självklart får man oxå en upplevelse och en dag utöver det vanliga. Lägg därtill att 15 av 30 cyklister är elitcyklister och att stommen av elitcyklisterna utgörs av Sveriges bästa cykellag - Team Tre Berg.
I utbyte om man blir antagen skänker man minst 1000kr i alternativ startavgift, detta görs till vår insamling som du hittar här https://se.betternow.org/fundraisers/abloc-mustasch-challenge-2017
Det är inget krav men vi ser det som självklart att du vill uppmuntra din omgivning till att bidra till insamlingen och lyfta frågan.
För att ansöka bör du anse dig klara att cykla runt Vättern på ca 7 timmar och 15 minuter. Vi kommer att ha målsättning att laget bestående av 30 cyklister ska ha in så många cyklister som möjligt under 7 tim och 15 minuter.

Tveka inte, ansök om kanske ditt livs utmaning och goda gärning i sadeln. Vi lovar, vi gör det tillsammans och trots att det kommer att gör sjukt ont i benen så kommer vi värma många hjärtan längs vägen.

Häng på och varmt välkommen med din ansökan. Du har fram till den 14 mars på dig. Ansökan görs på teammustasch.se

Fakta

Datum
17 Juni

Antal platser
Totalt 30 i teamet, 15 att ansöka om

Hastighet
Vi siktar på att få in så många som möjligt under 7h 15min

Proffs
Massor! Team Tre Berg-PostNord sätter tonen.

Svenska Mästare
yes, både Larsén och Wetterhall

Kostnad
Blir du antagen skänker du minst 1500kr till insamlingen i utbyte får du allt. startplats, service, måltider och en helt unika uppsättning kläder

Partners
Bianchi, Craft, Thule, Team Tre Berg - PostNord och Abloc

Ansökan
öppnar 17 februari och stänger 14 mars, ansöker gör du på temamustasch.se

Bidra och gör skillnad
https://se.betternow.org/fundraisers/abloc-mustasch-challenge-2017

Ansökan
Ansökan görs på teammustasch.se