Anmälan Anmälan

Team Mustasch - 9 timmars 2019

Team Mustasch - 9 timmar (eller 8:50 rättare sagt)

För fjärde året i rad arrangerar vi Team Mustasch. Ett snabbt och snyggt gäng som cyklar runt Vättern med start i första subgrupp kl 12:00 på Lördagen. För att bli en del av laget kan du ansöka om någon av de 15 platser som finns här. MEN, vi kommer även att återupprepa fjolårets succé - 9-timmarsgruppen. Detta då efterfrågan på att även köra en lite lugnare grupp varit hög. Målet är satt strax under 9 timmar, och precis som med den snabba gruppen siktar vi på att få med så många som möjligt i klungan. Förra året var det riktigt pigga ben i gruppen och 26 åkare rullade tillsammans in på 8:23.

Totalt finns det 30 platser och det är först till kvarn som gäller. Till skillnad från Team Mustasch där 15 lyckliga blir utvalda och får åka så handlar det här om att köpa en plats men, på köpet får du mycket. I priset ingår bland annat startplats och ett komplett Team Mustasch kit (bestående av tröja, bib-shorts, väst, armvärmare, underställ, keps och strumpor), redan där har vi överskridit kostnaden, 5 000 kr.

Men, det viktigaste av allt. Du är med och gör skillnad för den goda saken i kampen mot cancer och i detta fall med fokus på prostatacancer. Genom att boka nedan på den gula knappen så säkerställer du att du är med i laget. När du har gjort det kommer det därefter att komma löpande information om vad som gäller framöver. Bland annat kommer vi vilja ha dina storlekar för vår klädorder, du kommer också få en rabattkod på 30 % på ordinarie pris på våra läger under våren. Men återigen, det viktigaste av allt, du är med och gör skillnad i kampen mot cancer. Eftersom det ingår kläder i personlig storlek är anmälan bindande utan ångerrätt.

Starten för gruppen kommer att vara 02:48. Vi kommer att rulla på lugnt, jämnt och säkert så att vi får in så många som vill och kan cykla Vättern under 9 timmar, det garanterar vi så länge inget väldigt extraordinärt inträffar. Abloc kommer att bidra med erfarna ledare som coachar gruppen runt sjön.

Vi kommer att träffas på eftermiddagen/kvällen den 14:e i Bianchis monter för gemensamt informationsmöte, pepptalk och snacks, det blir kul.

Som sagt, häng med på en utmaning för livet! Varmt välkommen och är det minsta fråga är det bara att du hör av dig. Tack för att du gör skillnad.

Frågor? Maila event@abloc.se

Fakta

Datum
15 juni

Platser
30 st, först till kvarn

Starttid
02:48

Målgång
ca 11:40, i perfekt tid att heja iväg snabbgruppen

Pris
5000 kr, då ingår startplats, kläder, mat och ledare

Anmälan öppnar
26 januari 20:00

Proffs
En och annan gammal räv sitter garanterat med

Viktigast av allt
Insamlingen såklart!

Anmälan

Partners