Anmälan Ansökan (öppnar 26/1)

Team Mustasch 2019

För fjärde året på raken är det dags för Team Mustasch att cykla snabbt och snyggt runt Vättern för att samla in pengar till forskningen mot prostatacancer.

Prostatacancer behöver höras och ta plats, tyvärr är det så. Helst hade vi velat slippa det men det finns varje dag runt oss och då gör vi vad vi kan för att hjälpa. Team Mustasch cyklar för den goda sakens skull. Vi cyklar relativt snabbt och anser oss vara ganska snygga, i varje fall om vi får säga det själva.

Nedan går vi igenom snabbgruppen Team Mustasch som har siktet inställt på att cykla fortare än 7 timmar. Det finns även en lite lugnare grupp, som siktar på 9 timmar, dit du kan köpa en startplats, och mer info om den hittar du här.

Vad krävs då för att ansöka till den snabba gruppen? Du ska först och främst känna i hjärtat att du vill vara med och bidra i kampen mot cancer, det är nummer 1. Därefter ska du anse dig klara att cykla Vättern på ca 7 timmar, såklart inte själv utan i en stor och fin klunga, anförd av ett gäng riktigt vassa och rutinerade cyklister. 2017 cyklade vi på 6:52 och fick i mål 32 personer av totalt 40 st. Förra året kom 29 av 35 cyklister in på 6:48. Exakt vad tiden blir 2019, det struntar vi ärligt talat i, siktet är såklart inställt på att köra lika fort som tidigare år men det allra viktigaste är att få med så många som möjligt runt på bästa möjliga tid. 15 platser står till buds att ansöka om får att få cykla med 15 av Sveriges absolut vassaste elitcyklister.

Vad får du förutom en makalös upplevelse och förmånen att vara med och bidra? Samtliga cyklister får fri startplats, en helt unik uppsättning kläder, hjälm samt full service innehållande mat och all tänkbar energi före, under och efter loppet.

I utbyte om man blir antagen förbinder man sig att skänka minst 1 500 kr i alternativ startavgift till insamlingen. Vi önskar också att DU som deltagare också gör allt du kan för att sprida budskapet i dina olika kanaler, att uppmärksamma alla på vad vi gör.

Vidare vill vi att du är med på ett av Ablocs landsvägsläger, antingen i Kalmar 26-28 april eller på Smögen 24-26 maj, där vi kommer ha Mustasch-upptakt och du får träffa och träna med dina lagkompisar. Dessa dagar tar vi alla av oss våra vanliga klubb-, team eller nationströjor och cyklar stolt under gemensam flagg - Team Mustasch. Lägret bekostas enskilt av respektive åkare, men till en saftig Mustaschrabatt om 30 % på ordinarie pris. Rabattkod skickas ut till alla antagna.

Tveka inte, ansök om kanske ditt livs utmaning och goda gärning i sadeln. Vi lovar, vi gör det tillsammans och trots att det kommer att göra ont i benen så kommer vi värma många hjärtan längs vägen. 1 mars stänger ansökan så passa på innan dess.

Team Mustasch möjliggörs genom ett samarbete mellan Bianchi, Craft, Thule, Vätternrundan och Abloc. Om vi får säga det själva är det ett riktigt dream team vi byggt i kampen mot prostatacancer. Hittills har vi samlat in över 400 000 kr till Mustaschkampen och målsättningen är såklart att bättra på den siffran under 2019. Varmt välkommen med din ansökan eller anmälan, vi behöver dig! Är det minsta fråga så är det bara att ringa eller maila.

Fakta

Datum
15 juni

Platser
15 st att ansöka om

Elitcyklister
15 st

Starttid
12:00

Beräknad målgång
18:55

Pris
0 kr, men vi vill att du skänker minst 1 500 kr till insamlingen

Vad ingår?
Komplett klädkit, startplats, käk, coacher och en helt fantastisk dag

Ansökan öppnar
26 januari

Ansökan stänger
1 mars

Viktigast av allt
Insamlingen såklart!

Ansökan (öppnar 26/1)

Partners